Mr. Busta és a Killakikitt-es Aza kibékültek. Szerintetek Aza mennyit könyörgött a bocsánatért?
2015. júl. 18. 23:29
1/10 anonim válasza:
Bukta egy csicska neki kellett könyörögnie
2/10 anonim válasza:
Amúgy meg: [link]
"ugyan az vagyok aki eddig voltam és kiállok azért amiben hiszek. pont ezért beszéltük meg szemtől szemben a sérelmeket, nincs se feat, se barátság, mindenki a saját dolgával foglalkozik! vagy meddig kéne feszülnünk egymásra? amíg ez jó szórakozás nektek? én nem cirkuszi bohóc vagyok vagy egy idomított háziállat."
Pacsi :)
3/10 anonim válasza:
Miért hiszed hogy Busta kemény?:D Vicces vagy
4/10 anonim válasza:
már rég bebizonyította, hogy mennyire beszari és csak a TEKKEL nagy a szája xD Nézzétek meg a Rapháborút szinte egyik szavával üti a másikat. xDD
5/10 anonim válasza:
Valaki nagyon jelentgeti a válaszokat, ez a kérdező nagyon nagy pukta fan lehet.
6/10 anonim válasza:
Bukta kért először bocsánatot... Bukta félt, hogy meghall...befosott és pitizett...cigány ovis kutya
8/10 anonim válasza:
Mint amikor Paja elé állt aztán 2 haverja mögül makogta, hogy nem én voltam :D
"Ha elém állsz szétkaplak" pfejh
Biztos Puktának könyörögnek, mikor a 16 évesek fenyítik le :D Vicc.
9/10 anonim válasza:
Ennyi a véleményem. Így majd 4 órával a hozzászólásom után is.
10/10 anonim válasza:
Hagyjad már g ecis buktát :D maradt volna pizzafutár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!