Mr Busta-nak konkrétan mi a baja Aza-val és a Killakikitt-el?
Nem, nem azok mert egyik se füves. Tirpa meg nem keménykedik az Baszta szokása, Tirpa meg mondta hogy ha akar mehet, Ő lejátsza vele és nem üzenget.
Még jó hogy Aza ír neki zenéket mikor MO legjobb beatmakere.
Szia. :D
Mr.Busta egy magamutogató, önfényező ember (ez az ÉN véleményem), és szerintem Busta nem igazán sorolható Magyarország legjobbjai közé. Konkrétan, hogy a Killakikittel ( Azaz Tirpával és Azával ) mi a gondja, ezt nem tudom, viszont a ma megjelent egyik számában is a Killákat oltja. Itt gyakorin olvastam, hogy valaki ráírt facebookon Azára, hogy miért nem írnak már Bustának egy beefet. Azának pedig erre a válasza az volt, hogy: "Nekünk nem ellenfél". Aza és Tirpa mérföldekkel jobb szövegeket írnak mint Busta, és egyébként sem értem azt a sok beef nótát Bustától a Killák felé, viszont a Rapszakma 2-ben (talán a 3-ban is) őket oltja. Busta tudomásom szerint régebben akart egy feat-et Tirpával, és erre Tirpa válasza az volt, hogy ő nem áll össze jött-ment előadókkal. Az, hogy konkrétan Bustának mi a baja a Killakikittel, nem tudom, erre konkrét magyarázat szerintem nincs, csak ha facebook-on ráírsz Azára vagy Tirpára és ők megmondják majd neked :D. Busta hogy mire fel csinálja ezt hogy mindenkibe beleköt (még olyanokba is, akik mérföldekkel jobbak nála pl. NKS) nem értem Bustát. Remélem, hogy részletes voltam és többet tudtál meg :D.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!