Miért utálják annyian Justin Biebert?
@22:47
Hagyd. Ez csak egy kis gyerek. Nem tud felfogni ilyen volumenű összefüggéseket.
Miért utálom Justin Biebert?
No lássuk csak:
-Plébekről énekel,
-Övé volt a világ, egyik legjobb csaja, de kidobatta magát, mert egy beképzelt barom, embereket üt el, baleseteket okoz(ha az ember nem tud vezetni, ne vegyen Lamborghini-t)
A folyamatos beképzelt nyilatkozatai, az, hogy különbek hiszi magát másoknál.
A dalai nekem nem annyira jönnek be én inkább, a Linkin Park-ot, az imagine dragons-t vagy a one direction-t preferálom, nem pedig az ő herélt hangját......
Az is zavar, hogy sok zenekar, vagy előadó nem tud érvényesülni, azért mert ő játsza az agyát.....
-Füvezik.....
-Drogozik....
Már a saját anyját is magára haragította a viselkedésével,
-Tönkretett egy Audi R8-at: befestette tigrismintásra ami szerintem nagyon sz#rul néz ki....
Bedobálta a szomszéd ablakát tojással(ha az én ablakomat dobálta volna, a saját tojásaival a szájában ment volna az anyjához sírni)
Letartóztatták kokainbirtoklásért, de helyette a haverja vitte el a balhét.
Nem tetszik a haja.
A tetkói: érthetetlen dolgokat szinbolizálnak, illetve nagyon nagyon gagyik, én imádom a tetkókat, az egész karom ki van varratva, de mindnek megvan az értelme, és szinte fényképszerűek, nem holmi kis össze#aszott sz#rságok összesége.(egyedül a mellkasán lévő kereszt a kivétel)
Nem segít a szegényeken.
Adakozás helyett inkább új boxerokat vesz....XD.
Robert Downey Jr. is megmondta, hogy egy majom(az iron man 3 sajtókomferenciáján)
Annak idején amikor a pájája elkezdődött, hát már akkorsem tettszettek a dalai, de nem utáltam, akkor még normális volt.
De aztán elfogyott a koksz és beütött nála valami, amitől balf#sz lett.
Úgy összeségében ennyi.
Az utolsó de jól summázta!
Én fél oldalon írtam.
Én utállom mint a szart
egy rohadt csicsa kis köcsög kis drogos patkány
Ilyeneknek nem lenne szabad amerikában élni nem hogy zenei pályán lenni,főleg a nyálas számaival..
Jól össze kéne verni ezt a büdös köcsög selyemfiút
Aztán ilyenért van oda nem is tudom mennyi lány
Ennél a majomnál még a One Direction is jobb ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!