Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utálják annyian Justin...

Miért utálják annyian Justin Biebert?

Figyelt kérdés
soha nem ártott nektek semmit,de mégis mindenki vitatja a szexuális irányultságát... miért lenne meleg mikor Selena volt a barátnője...na meg már valamit letett az asztalra és annyit keres naponta,mint a haterei egy egész élet alatt,jó a zenéjét lehet nem mindenki birja,de miért kell rögtön elitélni?
2015. júl. 16. 18:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%

A hajléktalanoknak is szoktak pénzt adni, pedig azok se nem énekelnek, se nem gitároznak. Tudnák olyan embert mondani akire irigy vagyok, de az pont nem Justin Bieber. :D Nyelvtan még mindig nem megy. Embereket kritizálni szoktak, nem "kritikálni".

"majd megnézlek téged mikor kiülsz az utcára énekelsz és körbevesznek az emberek és adnak pénzt"

Ez a felvetés meg alapvetően marhaság. Csak nagyon gyenge érvelési képességekkel rendelkező emberek dobálóznak ilyennel. Elmondom miért. Azért mert én nem gitározok és éneklek nem lehet egy gitáros és énekes performanszról véleményem? Urambocsá negatív? Mondok egy egyszerű példát a te szintedre leegyszerűsítve. Bemész valahova enni, palacsintát. De nutella helyett szart kaptál bele. Nem kell ahhoz szakácsnak lenned, hogy megmond hogy abba a palacsintába szart tettek. Kivéve ha olyan fanatikusan szereted azt az éttermet, hogy még a szaros is jó ízűen el tudsz csámcsogni.

Nem is tudom mit töröm én itt magam, egy buta kisgyerekkel. A kérdésedre egyenes és érthető választ adtam, a butácska kis érveid pedig kártyavár módjára dőlnek meg az enyéim ellen. Ha azt várod hogy azt mondjam hogy: "igen, tényleg, meggyőztél JB tényleg egy kiemelkedően tehetséges példaértékű előadó", akkor fel kell hogy világosítsalak hogy szélmalomharcot folytatsz. Nem fogok ilyet mondani. Mivel ez nem igaz.

2015. júl. 16. 19:27
 12/27 anonim ***** válasza:
83%

"Akkor kéne kritizálni, ha más is elér ennyit."

Remélem a miniszterelnök urat meg a többi politikust is akkor kritizálod amikor elérsz annyit.

Mindenkit megillet az, hogy véleményt formáljon még akkor is, hogy ha negatív. Persze nyilván nehéz benyelni, és érvelés helyett ilyet írni elég éretlen gondolkodásra utal. De ez a neten túl gyakori :(

Egyébként meg tele a net azokkal a dolgaival ami miatt egyáltalán nem pozitív ember. Ezek után itt értetlenkedni meg védeni őt nevetséges.

Aki ennyi kamera előtt is képes ilyen mocskos dolgokra, az a magánéletbe csak rosszabb lehet.

Ez a filmjei meg, hogy imádkozott előtte stb. is tipikus szánalmas hazug propaganda meg felszopkodás.

Persze soha nem tudjuk meg igaz-e, de állandóan ez van, hogy készül valakiről film/könyv bármi, ahol tele van ilyen édes, aranyos, cuki, példamutató dolgokkal érdekes módon... Nevetséges.

2015. júl. 16. 19:36
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Igen félre ütöttem egy billentyűt, már itt vered a nyálad a nyelvtanra, mikor te fogalmazni nem tudsz normálisan. Justin Bieber- Baby videó 3000k Like 5000K dislike. Szerintem ez mindent elmond. :)
2015. júl. 16. 19:41
 14/27 anonim ***** válasza:
54%

Ja és ezzel az első helyen tartja magát, mint a Youtube legdislikeoltabb videója.

[link]

A te érveid olyan jók, hogy még egy ilyen csúnya beégést is megéltek. :)

2015. júl. 16. 19:47
 15/27 A kérdező kommentje:
Justin Bieber - Boyfriend 1792601 like, 688283 dislike,ennyit erről ,még probálj érvelni mással
2015. júl. 16. 19:49
 16/27 anonim ***** válasza:
83%
Hova licitáljak arra, hogy a legtöbb dislikeal büszkélkedhető videó az övé? :D Ha ez téged nem győz meg, akkor semmi a világon. De nem is töröm magam tovább. Egy buta és az orrodnál megvezethető kisgyerek vagy, akivel bármit meg lehet etetni. Majd egyszer felnősz, és több eszed lesz, akkor majd eszedbe fogok jutni, és jót nevetsz magadon, hogy micsoda bugyutácska kisgyermek voltál. :D
2015. júl. 16. 19:52
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha te mondod.
2015. júl. 16. 20:01
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

Annyira ovis dolog azzal indokolni, hogy valaki nem szeret valamit, mert irigy rá.:DD Ennyi erővel én irigy vagyok a paradicsomos káposztára, mivel baromira utálom.

Te is nyilván irigységből utálod a metált, technót stb.

2015. júl. 16. 20:09
 19/27 anonim ***** válasza:
83%
Ja. Minket pl azért szidsz, ha negatív kritikát fogalmazunk meg JB-re, mert irigy vagy ránk. Legalább is a te analógiád alapján.
2015. júl. 16. 20:11
 20/27 anonim ***** válasza:
70%

sosem értem az ilyen kérdéseket. nagyban leírod az álláspontod, ezzel fejezed be, hogy "miért kell rögtön elítélni?", tehát nem szereted az előítéletes embereket...még is az vagy te is.

személyesen nem ismered te sem, mégis azt mondod róla, hogy jó ember és irígykedni kell rá...:D hogy van ez? :D

én alapvetően nem őt útálom, hanem a hozzád hasonlókat. vicces dolog, amikor én teljesen komolytalanul akármi rosszat mondok, a fanok hisztérikusan törnek ki, hogy de az nem is úgy van...:D

Selenás hasonlatra tudnék én is pár példát mondani. Andy Vajna-Palácsik...szerinted azért van vele, mert szereti a nagyapa korú embereket vagy csak a pénzt? :D

Bármit meg lehet vásárolni...de igazából leszarom, hogy b_zi-e vagy nem...

Az asztalra letevés megint csak valami délibáb :D

Sokat keres? miből? :D

ha nekem is adnának egy valag pénzt, hogy lássanak, én is gazdag lennék...ehhez nem kell semmi letenni semmit sem az asztalra :D

az a fő gond, hogy a rajongói 99%-a biztosan nem a zenéje miatt szereti, hanem mert mekkora swag a gyerek...XD

és ha bűn rusnya lenne, lehetne akármilyen gazdag, mindenki útálná, és senkinek meg sem fordulna a fejében, hogy hmm, csak irígykednek rá, mert ő tud 5 hangszeren játszani meg jó a hangja, mint ahogy azt is, hogy de jófej, mert jótékonykodik...

én is jótékonykodtam már, támogatok MAGAMTÓL különböző alapítványokat mind tevőlegesen, mind anyagilag, abból a pénzből, amit én az átlagos keresetemből különítek el, ha lehetőségem van rá...na ez jótékonykodás. mégsem ugrik senki a nyakamba, hogy milyen nagylelkű és irígylésre méltó ember vagyok :D

2015. júl. 17. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!