Miért b*zizzák/utálják Justin Bieber-t?
15/F nem vagyok believer meg ilyesmi nem szeretem a zenéit semmi ilyen. DE! Miért utálják az emberek? hogy lehet valaki olyant utálni akit nem is ismernek?! azért mert ha más mondja neked is kel? mert divat lett lehordani minden b*zinak,féregnek,senkinek stb? egyszerűen nem tudom felfogni miért kel ezt terjeszteni.. szerintem ha oda állnék egy emberhez aki aszt állítja JB b*zi JB egy k*csög akkor nem tudna nekem válaszolni hogy MIÉRT?.. és még 1x mondom nem istenítem JB-t nem hallgatom a zenéit semmi ilyesmi csak felk*rja az agyam hogy sok elmaradott ember hajtja a fentieket közben meg fogalmuk sincs miről beszélnek csak követik a többi nyomorékot akik a semmiért utálkoznak... szerintem legtöbbjük belül irigykedik is JB-re:) meg is értem miért.
Nektek mi a véleményetek erről?
valóban.
valószínűleg nem az ő hibája ez,hanem az imige-ért felelős embereké.
az ő hallgatósága az egészen fiatal lányok,ezért a külseje úgy van megkreálva,hogy tetsszen ennek a rétegnek.
ez a réteg még fél egy olyan megjelenéstől ami egyértelműen maszkulin,nem tud vele azonosulni.
viszont ez az ártatlan,feminin jófiú megjelenés álma még a ferde hajlamú férfiaknak is,mert tipikus nyunyó karakter,vagyis női szerepet kedvelő homoszexuális kinézet és öltözködés styl.
plusz kimarad a srác korosztálya akik közül meg a legtöbben arra törekednek,hogy minél férfiasabb legyen a megjelenésük,ezért ők meg végképp nem tudnak azonosulni vele,ahogyan a felnőttek nagy része sem.
1. A zenéje pocsék.
2. Az öltözködése röhejes. (anyut várja mert teli a pelus: [link]
3. A viselkedése alapján nem tiszteletreméltó.
Van egy csomó zenész, színész, ismert ember akik szintén gazdagok, de tehetséggel és kemény munkával jutottak oda.
Ez a gyerek meg csak egy árucikk, addig kell, amíg valakiknek pénzt hoz. Aztán dobják mint egy rongyot. Tudod kik azok a New Kids on the Block?
Fiúcsapat, akik mentek a süllyesztőbe mint a többi.
Bieber is csak egy megcsinált termék amivel a tiniket célba vették, amint lefutott, csak egy drogos senki lesz, aki csórón patkol el drogtúladagolásban. Ezen nincs mit irigyelni.
Nem konkretizálom, mert nem ismerem őt!
Persze láttam már, hallottam a zenéjét (azt hiszem :D), és hallottam róla híreket is...
Amiért utálják, leb*zizzák, annak szerintem az a fészbúkos féligazság lehet az oka, hogy: Ha vannak akik írigykednek rád, akkor valamit jól csinálsz!
-Fiatal kora ellenére a vagyona meghaladja a legtöbb felnőtt emberét is!
-Szintén a kora ellenére többet ért el, mint azt sokan remélhetik maguknak... Hiszen ismeri az egész világ!
Arról már ne is beszéljünk, hogy; Miért b*zi? Hát mert amikor éppen meg akarsz egy lányt hódítani, azt a választ kapod, hogy ő másnak tartogatja a szüzességét, és ha van egy konkrét személy, akit hibáztathatunk a kudarcainkért, még ha nem is ő tehet róla, akkor ő B*ZI!
Szeretünk másokat okolni a saját, vélt vagy valós kudarcaink miatt!
Ahogy írtad is a kérdésed leírásában, igen, én is úgy vettem észre, hogy divat lett leb*zizni másokat...
Én sem vagyok Bieber fan, egyszerűen nem az én stílusom ( bár, azt el kell ismernem, hogy a Nicki Minaj-os dal bejön :P ) de mégsem b*zizom le, mert ez meg az ő stílusa, ez van. Nem lehet mindenki egyforma. Sajnos el kell fogadnunk azt a tényt, hogy nagyon sok ember sötét mint az éjszaka, abból is a Holdfogyatkozásos...
Először is leszögezném: attól mert valaki ilyen röhejesen öltözködik, attól még nem lesz automatikusan homoszexuális. Én meleg vagyok, és még a melegek 99%-a is elhatárolódik ettől a kis nyálgéptől. Szóval felesleges leb...zizni, mert még a melegek is lenézik. Én pl SOHA nem lennék képes így öltözködni, nem is akarok.
Az, amiért sokan utálják, az az okádék undorító viselkedése. Botrányt botrányra halmoz, és mindent elmond róla, hogy bedrogozva száguldozott "verseny" címén Miami utcáin, tojással dobálja a szomszédai házát, emiatt indult egy petíció az USA-ban, amit már 250ezren írtak alá, hogy nemes egyszerűséggel vegyék el tőle a zöld kártyát, és dobják ki a francba az országból. Ezt elérni 20 évesen igen nagy "teljesítmény". Torontóban is eljárás indult ellene. Amit az utolsó írt, az meg bármennyire is fáj, igaz. Nem egyszer köpdöste le a rajongóit. Justin Bieber nem más, mint egy semmiből lett megcsinált "sztár", aki hiába 20 éves, úgy viselkedik, mint egy neveletlen 15 éves. A drog, pia már csak a jéghegy csúcsa. Én őszintén, nem sajnálom, ha ennyi esze van. Ha így folytatja, akkor ős is eljut arra a szintre, hogy a drogba fog belehalni. És hidd el, ennek tudatában erre az eszement kölyökre SENKI SEM irigy. A petícióban is az van, hogy a felháborító viselkedéséből van mindenkinek elege. Szóval szerintem ezért gyűlölik őt (jogosan). Pár év múlva meg már úgysem fogunk róla hallani semmit, eltűnik (hála istennek) a süllyesztőben, és az élet megy tovább.
1,2,5,6,7,8,9 köszönöm a kifejtett, értelmes válaszotokat! ment a zöld kéz:)
Még annyit fűznék hozzá, hogy ő se hirtelenből lett nagy ember. Ezek előtt még az utcán zenélt mert szegények voltak. és akkor találta meg valami ember és elkezdte fejleszteni vagy valami ilyesmi. annyira nem vagyok tisztában ezzel:D d van az új filmje JB-nek (Justin Bieber Believe) én tervezem megnézni, mert egészen egyszerűen érdekel.:) nektek is ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!