Miért b*zizzák/utálják Justin Bieber-t?
15/F nem vagyok believer meg ilyesmi nem szeretem a zenéit semmi ilyen. DE! Miért utálják az emberek? hogy lehet valaki olyant utálni akit nem is ismernek?! azért mert ha más mondja neked is kel? mert divat lett lehordani minden b*zinak,féregnek,senkinek stb? egyszerűen nem tudom felfogni miért kel ezt terjeszteni.. szerintem ha oda állnék egy emberhez aki aszt állítja JB b*zi JB egy k*csög akkor nem tudna nekem válaszolni hogy MIÉRT?.. és még 1x mondom nem istenítem JB-t nem hallgatom a zenéit semmi ilyesmi csak felk*rja az agyam hogy sok elmaradott ember hajtja a fentieket közben meg fogalmuk sincs miről beszélnek csak követik a többi nyomorékot akik a semmiért utálkoznak... szerintem legtöbbjük belül irigykedik is JB-re:) meg is értem miért.
Nektek mi a véleményetek erről?
11-es jól mondja.KB 15 év max.
Én egészen addig nem utáltam, amíg nem vezetett drogozva, bepiálva...
Ettől függetlenül nem "meleg", csak egy szimpla suttyó.
Szia!
Én nem b*zizom le,de viszont elég sok botrányt csinált már,és benne volt híradóba,hogy már ki akarják lakoltatni a városból,úgyhogy nem kell félteni...
A számai meg nem tetszenek.
Nos... Először is: szerintem nem b*zi.
Másodszor: Ezt az "irigység" dolgot szerintem hagyjuk, mert mindenki ezt mondja. Még a végén elveszti a varázsát. :D
Harmadszor:Kövezzetek meg, de szerintem jól néz ki, bár nyilvánvalóan több rajta a smink, mint egy hétköznapi bohócon.
Negyedszer: Nincs hangja. Régen még mondjuk, hogy jó volt, de a fanok hallgatták már az új számait elfogultság nélkül? Hülye kérdés, akkor nem lennének fanok... Szóval az utóbbi pár zenéjében már felcsapott rappernek, mert az a menő, csakhát ez... nemmegy. Hagyjuk.
Ötödször: (jaj de sok lesz már, senki sem fogja elolvasni!) Vannak azok a bizonyos hírek... róla és a rajongókról... az imidzsének nem kedvező hírek... Lehet, hogy mind kacsa, de ha ez van...? Jókat alig hallani róla, most meg ez a bírósági ügy... Áhh hagyjuk, sose bírtam.
Bocsánat a regényért és azért is, ha valakinek a lelkébe gázoltam volna, én így gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!