Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért b*zizzák/utálják Justin...

Palix0312 kérdése:

Miért b*zizzák/utálják Justin Bieber-t?

Figyelt kérdés

15/F nem vagyok believer meg ilyesmi nem szeretem a zenéit semmi ilyen. DE! Miért utálják az emberek? hogy lehet valaki olyant utálni akit nem is ismernek?! azért mert ha más mondja neked is kel? mert divat lett lehordani minden b*zinak,féregnek,senkinek stb? egyszerűen nem tudom felfogni miért kel ezt terjeszteni.. szerintem ha oda állnék egy emberhez aki aszt állítja JB b*zi JB egy k*csög akkor nem tudna nekem válaszolni hogy MIÉRT?.. és még 1x mondom nem istenítem JB-t nem hallgatom a zenéit semmi ilyesmi csak felk*rja az agyam hogy sok elmaradott ember hajtja a fentieket közben meg fogalmuk sincs miről beszélnek csak követik a többi nyomorékot akik a semmiért utálkoznak... szerintem legtöbbjük belül irigykedik is JB-re:) meg is értem miért.

Nektek mi a véleményetek erről?

2014. febr. 23. 02:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
úgyis kinyírja magát így vagy úgy nemsokára...abban meg csak reménykedni lehet hogy mást nem visz magával...
2014. febr. 23. 11:45
 12/16 anonim ***** válasza:

11-es jól mondja.KB 15 év max.

Én egészen addig nem utáltam, amíg nem vezetett drogozva, bepiálva...

Ettől függetlenül nem "meleg", csak egy szimpla suttyó.

2014. febr. 23. 11:56
 13/16 anonim válasza:
Személy szerint nagyon szeretem Justin-t és fogalmam sincs miért utálják.. Igenis megdolgozott a sikerért! 12 évesen kiült egy színház elé ( egyedül tanult meg gitározni, zongorázni !! ) és énekelt egy szál gitárral. Semmit sem akart, csak egy kis pénzt összegyűjteni magának és édesanyjának hogy eltudjanak menni Disneyland-be. Mivel képzeljétek, alig volt pénzük ruhára sem. SZEGÉNY VOLT ! Utálhatod amiért sok pénze van, és úgy öltözik ahogy szeretne de ő megdolgozott ezért. Mindenhova elment csak hogy elhiggyék hogy egy 12, később 13-14 éves gyerek is tud énekelni. Szidhatod, de nem leszel tőle okosabb vagy jobb ember. Ő igenis megdolgozott a sikerért.
2014. febr. 27. 17:10
 14/16 anonim ***** válasza:
senki nem irigykedik rá.főleg ha a közeljövőben piásan meg bedrogozza felcsavarodik egy fára.-
2014. febr. 27. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem b*zizom le,de viszont elég sok botrányt csinált már,és benne volt híradóba,hogy már ki akarják lakoltatni a városból,úgyhogy nem kell félteni...

A számai meg nem tetszenek.

2014. márc. 4. 17:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Nos... Először is: szerintem nem b*zi.

Másodszor: Ezt az "irigység" dolgot szerintem hagyjuk, mert mindenki ezt mondja. Még a végén elveszti a varázsát. :D

Harmadszor:Kövezzetek meg, de szerintem jól néz ki, bár nyilvánvalóan több rajta a smink, mint egy hétköznapi bohócon.

Negyedszer: Nincs hangja. Régen még mondjuk, hogy jó volt, de a fanok hallgatták már az új számait elfogultság nélkül? Hülye kérdés, akkor nem lennének fanok... Szóval az utóbbi pár zenéjében már felcsapott rappernek, mert az a menő, csakhát ez... nemmegy. Hagyjuk.

Ötödször: (jaj de sok lesz már, senki sem fogja elolvasni!) Vannak azok a bizonyos hírek... róla és a rajongókról... az imidzsének nem kedvező hírek... Lehet, hogy mind kacsa, de ha ez van...? Jókat alig hallani róla, most meg ez a bírósági ügy... Áhh hagyjuk, sose bírtam.

Bocsánat a regényért és azért is, ha valakinek a lelkébe gázoltam volna, én így gondolom :)

2014. márc. 5. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!