Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin biebert amerikaba is...

Justin biebert amerikaba is utaljak?

Figyelt kérdés
vki biztos elsuti hogy ot mindenhol utaljak .... na de most ez komoly kerdes mert kivancsi vagyok

2013. aug. 3. 03:59
 1/10 anonim ***** válasza:
13%

Főleg hasonló karúak utálják mint Ő.És fiúk. Irigyek, mert hiába nem néz ki b_zinak millió csaj oda van érte.Értük meg nem, hiába nem néznek ki b_zinak:D A másik kategória az meg az, mert divat lett utálni.Mindenki utálja? Hát utálom akkor én is :D

Én se vagyok oda érte, de tény, hogy a hangja jó.

2013. aug. 3. 04:06
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

*hiába néz ki b_zinak.

első kommentelő:D este van már

2013. aug. 3. 04:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen, mindenhol. Nem Mo-n indult ki a dolog, nehogy azt hidd.

Amúgy meg pont, hogy egy nyomorék kis suhancnak néz ki.

2013. aug. 3. 04:31
 4/10 Antihater válasza:
94%

Hangja sok embernek jó... mint a sok tehetségkutató műsorban is láthattuk. Az emberek nem azért utálják szerte a világon, mert rossz lenne a hangja, hanem mert ő a zeneipar Twilightja.

Célzottan tini csajoknak készült, külsőséges és belső értékeket nem közvetítő, üres médiabáb. Az európai turnéi azért fuccsolnak be, mert itt nincsenek jelen akkora mértékben a szánalmasan tanulatlan 12-16 éves lányok, mint amerikában, ahol katasztrófális az oktatás állapota. (Elég annyit megemlítenem, hogy ott engedik jónéhány embernek, hogy ilyan sötétségben éljenek: úgy hiszik a Föld 4000 éves, és a dinoszaurusz csontokat a Sátán helyezte el a hitük próbatétele gyanánt... de elég csak a szientológiai egyházra gondolni...)

2013. aug. 3. 06:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatjuk, nem ott élünk, csak a bulvárlapok hírei alapján tájékozódunk, miszerint már kétszer drogot (füvet) találtak a turnébuszában, egyszer elütött és könnyebben megsebesített valami paparazzit, nemrég pedig a szálloda teraszáról leköpte a rá váró rajongóit. Ez nekem épp elég indok lenne, hogy hányingerrel gondoljak rá, miközben Amerikában teltházas koncerteket ad, szóval annyian csak nem utálják, bármit is tesz.
2013. aug. 3. 06:59
 6/10 anonim válasza:
52%
gondolom olyan mint nálunk fluor v jancsíííí,sokan utálják őket,de a műveletlen rétek szívesen hallgatja a a zenéjüket.
2013. aug. 3. 09:00
 7/10 anonim válasza:
Szerintem a kanadaiak szégyenkeznek a legjobban. Az is Amerika.
2013. aug. 3. 13:39
 8/10 valakii69 válasza:
ott mégjoban :DD
2013. aug. 3. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt az irigykedés dumát. Marhára nem irigykedek, ha érte vannak oda a nők ennyire, akkor inkább marad a jobb tenyerem. Csak rá kell nézni arra a szerencsétlenre, semmi karja nincs, de állandóan feszeng. A fejét előre tolja, mert úgy azt hiszi, hogy kemény. Röhej az egész ember. vagy nem is tudom, hogy mi az. A hangjáról is essen egy-két szó. Mikor meghallottam a rádióban az egyik "zenéjét", akkor azon gondolkodtam, hogy ez az énekesnő mennyire lehet dögös, hogy elismert fekete rapperekkel dolgozik. Mikor meghallottam a nevét, beírtam a keresőbe és elég érdekes arckifejezést vágtam. Erre nem lennék büszke a helyében, az meg, hogy te csak fogod magad és mindenkit irigykedéssel vádolsz, az elég szánalmas. Erre szokták írni, hogy mindenki magából indul ki. Szerintem marhára nem véletlenül gyűlöli az egész világ, a korabeli, vagy fiatalabb lányokon kívül...

2013. aug. 3. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele. A nevét hallásból ismertem ( mint szinte mindenki) de amikor a barátnőm mutatta egy számát, kis híján elájultam... ennyire nőies hangot!

A viselkedéséről is mondanék pár szót. Nemrég olvastam egy cikket, amelyben a 10 legnagyobb "baklövését" írták le. Ezek között szerepelt a már előttem említett drogozás, ezenkívül, hogy köpköd a rajongóira, egy étteremben a vödörbe vizelt... ez szerintem már pofátlanság. Az hogy homoszexuális, szerintem nem nagy baj. Úgy értem, mindenki azt csinálja, amihez a szíve húz, nem kell ezért senkit lenézni. Ennyi :)

2013. okt. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!