Justin biebert amerikaba is utaljak?
Főleg hasonló karúak utálják mint Ő.És fiúk. Irigyek, mert hiába nem néz ki b_zinak millió csaj oda van érte.Értük meg nem, hiába nem néznek ki b_zinak:D A másik kategória az meg az, mert divat lett utálni.Mindenki utálja? Hát utálom akkor én is :D
Én se vagyok oda érte, de tény, hogy a hangja jó.
*hiába néz ki b_zinak.
első kommentelő:D este van már
Igen, mindenhol. Nem Mo-n indult ki a dolog, nehogy azt hidd.
Amúgy meg pont, hogy egy nyomorék kis suhancnak néz ki.
Hangja sok embernek jó... mint a sok tehetségkutató műsorban is láthattuk. Az emberek nem azért utálják szerte a világon, mert rossz lenne a hangja, hanem mert ő a zeneipar Twilightja.
Célzottan tini csajoknak készült, külsőséges és belső értékeket nem közvetítő, üres médiabáb. Az európai turnéi azért fuccsolnak be, mert itt nincsenek jelen akkora mértékben a szánalmasan tanulatlan 12-16 éves lányok, mint amerikában, ahol katasztrófális az oktatás állapota. (Elég annyit megemlítenem, hogy ott engedik jónéhány embernek, hogy ilyan sötétségben éljenek: úgy hiszik a Föld 4000 éves, és a dinoszaurusz csontokat a Sátán helyezte el a hitük próbatétele gyanánt... de elég csak a szientológiai egyházra gondolni...)
Hagyjuk már ezt az irigykedés dumát. Marhára nem irigykedek, ha érte vannak oda a nők ennyire, akkor inkább marad a jobb tenyerem. Csak rá kell nézni arra a szerencsétlenre, semmi karja nincs, de állandóan feszeng. A fejét előre tolja, mert úgy azt hiszi, hogy kemény. Röhej az egész ember. vagy nem is tudom, hogy mi az. A hangjáról is essen egy-két szó. Mikor meghallottam a rádióban az egyik "zenéjét", akkor azon gondolkodtam, hogy ez az énekesnő mennyire lehet dögös, hogy elismert fekete rapperekkel dolgozik. Mikor meghallottam a nevét, beírtam a keresőbe és elég érdekes arckifejezést vágtam. Erre nem lennék büszke a helyében, az meg, hogy te csak fogod magad és mindenkit irigykedéssel vádolsz, az elég szánalmas. Erre szokták írni, hogy mindenki magából indul ki. Szerintem marhára nem véletlenül gyűlöli az egész világ, a korabeli, vagy fiatalabb lányokon kívül...
Én is így voltam vele. A nevét hallásból ismertem ( mint szinte mindenki) de amikor a barátnőm mutatta egy számát, kis híján elájultam... ennyire nőies hangot!
A viselkedéséről is mondanék pár szót. Nemrég olvastam egy cikket, amelyben a 10 legnagyobb "baklövését" írták le. Ezek között szerepelt a már előttem említett drogozás, ezenkívül, hogy köpköd a rajongóira, egy étteremben a vödörbe vizelt... ez szerintem már pofátlanság. Az hogy homoszexuális, szerintem nem nagy baj. Úgy értem, mindenki azt csinálja, amihez a szíve húz, nem kell ezért senkit lenézni. Ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!