Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A VOLT fesztiválon volt már...

A VOLT fesztiválon volt már valaha a one direction?

Figyelt kérdés

2015. júl. 1. 20:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Te beszóltál nekem is. Én smemti sem modntma rád, csak a one directionről fejtettem k ai váleményem. Erre te nekem estél, személyeskedtél, bunkóztál és alpári módon viselkedtél.

"felolem tegyek, de a rajongot miert kell b*sztatni attol hogy azt szereti? "

Miért kel lazt csesztetni, aki abnadról modnja el avéleményét? hm? Te így érvelsz? Elmondod midnenek a mási kszemélyét? Szép.

Ahogy azt teszed most is. Ennyit rólad. Nem tudom, mire tartod magadat, de nekem a kommentjeid és a viselkedésed alapján megvan a véleményem. És joggal gondolom azt , hogy rengeteg one direction rajongó képviseli ezt a szintet. Remélem nem akadok velük össze, ez ugyanis gyalázatos és undorító.

2015. júl. 30. 12:25
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=ahSIW5hOonk

https://www.youtube.com/watch?v=06LX2F7vw6I

Kérek minden válaszolót, hogy akinek arra volt energiája, hogy ítélkezzen felettük, úgy, hogy utálja őket, és csak bekapott róluk egy-két pletykát, annak arra is legyen, hogy végigolvassa, illetve végignézze ezeket! :)

(Nem rosszindulatból írtam, csak nem tudok nyugodni, amikor az emberek tévhitben élnek, és ha ezen segíthetek, akkor megteszem.)

Nem kell szeretni a zenéjüket, de azt legalább el kéne ismerni, hogy jó emberek. :)

2015. aug. 11. 14:49
 33/33 anonim ***** válasza:
Szerintem az életbe sem fognak idejönni, maximum ha az idő előrehaladtával megcsappan az érdeklődés irántuk. Ilyenkor bármit elvállalnak szinte. Bár eléggé fáradnak, szóval lassan lesz egy hosszabb szünetük is.
2015. aug. 18. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!