A VOLT fesztiválon volt már valaha a one direction?
@ 18:08
Igen, sikerült az irigységgel való dobálózás alantas szintjeire lesüllyedni. Fekália produkció, igen. Manapság erre van igény. Igazából az a szó hogy tehetség már semmit nem jelent napjainkban... Legyél szép, meg legyen valami minimális kompetenciád olyan dologban amivel szerepelni lehet, és ennyi. Ennyiből már sztár lehet az ember. Nem kell hozzá tehetség.
Sajnálom, de vannak olyan emberek akik hajlamosak csupán irigységből szidni őket és ez nagyon fel tud húzni. Akkor elnézést kérek.
Szükségtelen, hogy ezen veszekedjünk, mint mondtam, egymást nem lehet az ilyesmiről meggyőzni. Én teljesen más szemmel látom őket mint te, nyugodtan lenézhetsz, mondhatod rám hogy ostoba liba stb.
Nyilván te is szeretsz olyasmi zenét ami pedig másoknak nem tetszik.
Az emberek különbözőek és ez így is van rendjén.
ma 18:08
Angolul számos helyen megtalálható, keresd meg, ha érdekel.
Nem ,nem utálom őket, nem halglatom őket, mert nem tetszenek, és gyengének tarto ma produkcióikat.
Te viszotn mindegyik hozzászólásoddal sértegeted a másikat, nem egyszer ocsmányságokat állítva. Ez szánalmas, és ezek alapján azt mondom: amilyenek a rajongók, olyan a banda.
Mar ne is haragudj kedves 25-os, de nyilvan ha engem is sertegetnek azt kapjak vissza amit adnak. Na ezt meg mibol szurted le?:D Jo lehet a logikaf. Amilyen a rajongo olyan a banda? Semmit nem tudsz rolam, se roluk, eloiteletes vagy. Szerintem ez a szanalmas es nem az, hogy megvedem magam es az altalam szeretett bandat.
A kerdezotol bocsanat, hogy lealltam veszekedni a kerdese alatt.
tegnap 13:42
Én cska a bnadáró lbesézltem. Egy szóvla sem tettem rád megjegyzést. Nem úgy, mint ahogy te tetted az irányomba. Megvéded magad? Mitől? Semmti sme modntma rád.
Elgé votl nekem látnom, hogy táamdod más személyét egy vitában, miket mondassz emberekről látatlanban, hogy kiaakuljon rólad egy ké pafejemben. Undorító és nonszensz. Ez a véelményem erről.
Ha figyelmesen olvastál volna az egyik rajongót ízléstelennek és kiforratlan személyiségűnek nevezték amiatt, mert azt mondta rájuk, igenis jók.
Valaki elkezdte a másik ócsárolását.:) Magamtól sose tenném. És akkor se mindig, ha más elkezdi. Elképzelheted, hogy felhúzhattam magam, ha lementem arra a szintre.:)
A téma pedig rég le lett zárva, de te mégis visszajössz és tovább firtatod.
Egy nyelvtantanár felkeresését pedig erősen ajánlom.
Szóval ha téged valaki szekál, akkor odamséz máshoz, és annak szólsz be, azt kezded el gyűlölettel telve elomdani mindennek. Csak mert valaki beszólt.
Ennyit rólad, és a fantasztikus okodról, amiért csak úgy elkezdessz személyeskedni mással.
És a legviccesebb az egészben, hogy feljogosítva érzed magad, sőt, azt hiszed, igazad van, és nyugodtan sértegethetsz másokat. Hát nem.
"Elképzelheted, hogy felhúzhattam magam, ha lementem arra a szintre.:)"
Azok alapján, amiket írtál, és ahogy írtad, szerintem nem kellett lemenned a szintre.
Egy buta, roszsándékú, a másikat semminek néző ember vagy, aki a saját hőbörgésétől nem látja, mi és hogy. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!