Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A VOLT fesztiválon volt már...

A VOLT fesztiválon volt már valaha a one direction?

Figyelt kérdés

2015. júl. 1. 20:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nincs popzene? David Guetta és társai akkor mit képviselnek? Hát popzenét.
2015. júl. 2. 20:26
 12/33 anonim ***** válasza:
Mi az hogy David Guetta és társai? Kik a társai? Kb ő az egyedüli akinek neve van. Amúgy nekem hatalmas csalódás a volt. Sajnos nem néztem meg előre kik lesznek a fellépők :D
2015. júl. 3. 08:29
 13/33 anonim válasza:
Volton nem lesz one direction. nem oda való.gedva nem pop zene de zenének se lehet mondani .az elektronikus zene megcsufolása
2015. júl. 3. 09:37
 14/33 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg, mit takarnak a zenei kifejezések. Így nincs értelme "popzenével" dobálózni...
2015. júl. 3. 11:40
 15/33 Violettamánia válasza:
0%
Nem hiszem, hogy jönni fognak. De már megbocsáss utolsó előtti előtti válaszoló de a One Direction jó!! És nem kiábrándító emberek!!! Nekik is vannak hibáik hisz ők is csak emberek. Olyanok mint mi. És a menedzserük dolga, hogy kiválassza, hogy a fiúk hova mennek koncertezni/turnézni...
2015. júl. 8. 10:46
 16/33 anonim ***** válasza:

tegnap 23:47

Tele van a sajtó az erről szóló cikkekkel. Csupán angol nyelvtudás kell, és mindjárt meglátod, mennyi az annyi.

Rajongjatuk értük, legyetek sokan, fantasztikus, de ha elvakutlságotokban nem látjátok, mi miért és hogyan, akkor ne a másiknak kezd el beszólni, főleg, hogy ő nem tett ilyet.

+1: Nyivlán imádjá ka rajongóikat, ezért is utasítottak viszsa egy nagyon beteg rajongójuk kérését, aki csak látni akarta egy koncertjüket, és nem mentek arrafelé, nem intézték el neki, sőt, még meg se látogatták, vagy valami szép gesztus sem jött tőlük, mert nem érte meg nekik. Megható)

2015. júl. 16. 00:08
 17/33 anonim ***** válasza:
Nem volt és nem is hiszem hogy lesz, még Mo-i koncert sem, nemhogy Voltos. Nem gondolják úgy, hogy van elég magyar rajongójuk. PEdig szerintem lenne
2015. júl. 16. 12:27
 18/33 anonim ***** válasza:

"De már megbocsáss utolsó előtti előtti válaszoló de a One Direction jó!!"

Pont olyan tehetségtelen fekália produkció mint a Violetta. De egy ilyen magad fajta kislánytól akinek semmiféle kiforrt ízlésvilága nincsen, nem várunk el többet. Majd kinövöd.

2015. júl. 16. 12:44
 19/33 anonim ***** válasza:
pedig milyen jól mutatott volna idén a Motörhead mellet a one direction:D de leszámítva hogy szeretik-e a rajongóikat,milyen emberek,ki választja ki hova mennek koncertezni egyszerűen NEM VALÓK FESZTIVÁLRA. ez van ők nem egy oda való zenekar el kell fogadni a tényt
2015. júl. 16. 19:21
 20/33 anonim ***** válasza:
Az előző is én voltam, csak annyit tennék hozzá, hogy fesztiválokra tényleg nem valók. A fesztiváloknak megvan egy stílusa, amihez az ő zenéjük nem passzol. De ettől függetlenül nagyon jó amit csinálnak.
2015. júl. 17. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!