Valaki megmondaná a múmia című film rendezőének az e-mail címét?
15. Te milyen képességgel látsz át a monitoron?:D Vagy mi alapján következteted le agresszív vagyok?Agresszívan olvasod fel vagy mi?:D
Én teljesen higgadt vagyok,semmi agresszivitás nincs bennem
És te milyen módon látod hogy én nem vagyok intelligens?
Meg amúgy most is csak magadat fényezed vedd már észre magad ember te nem ismersz engem szóval nem muszáj ok nélkül lehordanot mert csak szólok ha te kezded én nem hagyom egy ilyennek magam szóval most akármilyen helytelen és durva a mondatom nem hagyom egyszerűen egy ilyekkötekedő embernek mint te szóval befoghatod.De tudod hogy mi a te bajod egyszerűen hülye vagy.
"De tudod hogy mi a te bajod egyszerűen hülye vagy"
A legtöbb buta ember védekezése ha már nem tud semmilyen érvvel feljönni az ösztöneire hallgat és hogy mentse magát támadni kezd a saját tulajdonságával hogy elterelődjön magáról a téma és hogy saját magamat védjem ezután :)
"És te milyen módon látod hogy én nem vagyok intelligens? "
A kérdésedből és a megnyilvánulásaidból,a reagálásaidból,egyszerű leszűrni,de ha idősebb leszel biztos te is látni fogod
"mert csak szólok ha te kezded"
még mindig te tetted fel ezt az idióta kérdést :D
" befoghatod"
Meg se szólalok már 2 órája :D
És ne hagyd hogy idegen emberek akik számodra semmit se jelentenek kihozzanak a sodrodból,csak egyszerűen amíg nem leszel elég értelmes ne vitázz mert nem fogsz győzni és ilyen gyerekes kirohanásokba kezdesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!