Szerintetek Justin Bieber helyes?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 18:48
31/38 A kérdező kommentje:
én is IMÁDOM ŐT
2010. jún. 25. 18:31
32/38 a piccie Barbíííííí válasza:
szerinte is helyes, cuki és aranyos, és nem 9-0-11 éves!!!! ugyh hallgasatok!!!!
33/38 szusand válasza:
Annyira helyes mint az Ázsia sztyeppen 1 szajga ! Tehát nekem annyira helyes szikla halt enni !
34/38 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik! 2 nappal ezelőtt vele álmodtam!! O_o Pedig alvás előtt nem is gondoltam rá meg napközbe se nagyon. Olyan cuki, úgy rácupannék! Ha meglátnám valahol ráugranék és el se engedném amíg meg nem tudtam csókolni!!!:D Akár több ezres tömeg előtt is megcsinálnám ezt! :) Áhh nekem ő a tökéletes, csak hát sajnos elérhetetlen. :( Bár lehet hogy mégse! Tudok egy chat oldalt ahol videochatbe fenn szokott lenni csak azt nem tom h mikor. :( Mellesleg az oldal angol. De írhattok amennyit akartok nem adom meg az oldi címét!! Ő az enyém!!! :D
L/14
35/38 szusand válasza:
Legyen a tied : D . Engem nem érdekel kivel álmodsz csak evvel a m*nor gyerekkel ne ! FFFFFFFFFööööö 1 ilyen ny*morékba szerelmes lenni ! Ha nekem ilyen barátnőm lenne már mennék a vágó hídra ! Ezzel nem akartam senkit se megsérteni se gyűlölködést kelteni !
36/38 anonim válasza:
Szusand én is szerelmes vagyok Justin Bieberbe. Ja és nem nyomorék!!!!! Igen ő leghelyesebb a világon.
37/38 anonim válasza:
én imádooom.:$
pont az én esetem...♥
38/38 Janemba27 válasza:
Tipikus, 10-17-18 korosztályig általában minden tini oda van érte. Azért ha már komolyabb az ember Férfi/Nő-re értem ezt 24 25-től felfele akkor már az ember érett nőt/férfit akar Én személy szerint leszarom. nem utálom nem szeretem érdektelen. Teljesen Közömbös. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!