Mi a véleményed Justin Bieber-ről? Szerintetek helyes?
De hallod az ki??
mindenkitöl csak ezt hallom!!
ki a ráák az??xD
ő az: http://www.youtube.com/watch?v=CHVhwcOg6y8
kisfiú még, nagyon.
Egyébként aranyos, de a zenéje idegesít.
idegesítő. Ha azt mondanám rá h helyes pedofilnak érezném magam, van vagy 8 éves :D A hangja meg mint egy kislányé :D Szánalmas. Főleg hogy úgy teszi magát mint egy nagymenő xD
15/l
Szerintem aranyos, de még kisfiú :)
Csak már unom egy kicsit hogy minden második ember ezt a kérdést teszi fel... :D
most komolyan hány éves lehet?
de sztem van már vagy 15 az amerikai fiúk később érnek
simán lehet 15
Szerintem ez egy újabb tini mánia
" Hallottál Justin Bieber- ről ? Ugye milyen cukii ?? ". Igaz, mostmár 16 leszek nemsokára, de emlékszem, hogy engem régebb se érdekelt ki volt a nagy menő. Azt hallgattam, ami tetszett. Nem érdekeltek a sztárok, de szórakozásból elolvastam egy pár sort róluk a BRÁVO- ban vagy épp ahol irt róluk. Érdekel a véleményem ? Szerintem Justin Bieber egy eladható hollywoodi figura, más szemszögből pedig engem hidegen hagy, pedig csaj vagyok én is
Az ilyen tini sztárok a többi tiniből élnek. Kérdezd meg anyukádat hányszor hallgatná meg Justin Bieber vagy Miley Cyrus slágereit. Szóval erről ennyit. Sajnálom, ha kicsit durván fogalmaztam. Véleményt véleményért
Kellemes estét !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!