Szerintetek Justin Bieber helyes?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 18:48
11/38 anonim válasza:
Hány ilyen kérdést fogsz még feltenni?
N A G Y O N G Á Z É S U T Á L O M.
még h sztár...höhh...mik vannak...
12/38 anonim válasza:
Én imádom:$:D
Szerintem pont az helyes benne, hogy olyan kisfiús arca van.
A hangja is jó, és a kinézete is=)
(Ł)
13/38 anonim válasza:
egyentalán nem b*zis!!!!az a b*zi aki mondta! nagyon is cuki.imádom ő a lejobb!!!(L)(L)(L)(L)(L)
14/38 anonim válasza:
Szerintem helyes!
És szépek a szemei!
Minden nap meghallgatom a számait!!!!!
(L)
15/38 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: 03-09 20:45
Veled meg mivan?
16/38 anonim válasza:
Sztem egy kis mmmmmm nekem 13 évesen jobb volt a hangom mint neki 16 évesen ez nem is hang csak egy gyerekvisítás minden kisfiúnak ilyen hangja van.Helyesnek sem mondanám tényleg olyan mint egy 9-10 éves kisfiú.
17/38 anonim válasza:
Én Imádom Főleg azért mert én 13 éves vagyok és 10 évesnek nézek ki 150 cm vok ő meg 157 cm XD Nekem nagyon bejön Egyszerüen imádom:D::D:D
Lesz koncertje magyarországon?
18/38 anonim válasza:
Nem. Ez egyszerű válasz, de bonyolítom egy kicsit^^: túl idős a kinézetéhez képest. Mikor először megláttam a VivaTV-n, komolyan azt hittem, hogy csak 10(!) éves. És a hangja is... túl magas egy fiúhoz képest (a hangja XD). Borzalmas, hm.
19/38 anonim válasza:
157 cm össz.vissz?! Én 12 vagyok, majdnem 170 centi!! Az meg 16 évesen alig 160?! Mi ez, vízibolha?? Hm!
20/38 anonim válasza:
szerintem nagyon helyes.<3 ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!