Szerintetek jolnéz ki Teremy Kristóf?
Figyelt kérdés
Ő a Spoon nevü zene kar eggyik tagja.2015. máj. 7. 01:44
21/30 opened paradise válasza:
Én onnan az énekesre mondtam volna,hogy süt...
De ki tudja,lehetséges :D
22/30 anonim válasza:
szinte biztosra veszem, hogy nem meleg egyik sem...csak mostanság menő a divatb*zi imázs
23/30 anonim válasza:
fú, a Peti - Andi dolog elég beteg...a srác ha jól tudom, 4-5-6 évvel rávert a csajra, nem tudom mit eszik benne...a malacként visító hangját? na, persze...inkább a pénzét meg az öt percnyi hírnevét...sorry, amúgy nincs bajom velük
24/30 anonim válasza:
Szerintem naggyon édes! Kétszer találkoztunk élőben, egyszer az X-Faktor Backstage-ben, másodszor egy koncerten, ahol felhívták a hallgatókat a színpadra énekelni, és annyira aranyos volt, ahogy mosolygott rám, mikor felmentem. Alapvetően nem vagyok valami nagy rajongó, de bírom Őket. És a másik, hogy 20 évesen szerintem 14 évessel nem jönne össze, főleg, hogy még rajongó is. Én 16 vagyok, de szerintem még én is túl fiatal lennék neki.
25/30 A kérdező kommentje:
Mert Andi Petihez nem fiatal?????
2015. máj. 8. 17:44
26/30 anonim válasza:
De, szerintem az, de érettség szempontjából sokkal elfogadhatóbb egy 16 éves egy 21 éves sráccal, mint egy 14 éves egy 20 évessel.
Emlékszem, milyen éretlen volt a gondolkodásom 14 évesen, persze ez mindenkinél változó, de az a két év hidd el borzasztó sokat számít, majd te is meglátod.
27/30 anonim válasza:
Fúú, nagyon utálom az ilyen divatos pasikákat, a hideg is kiráz tőlük...
28/30 A kérdező kommentje:
Divatos? Hogy érted ezt?
2015. máj. 20. 22:57
29/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes srác 💖💌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!