Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy bárkinek is bejön Kristóf az éjjel nappalból?
Összességében értem, nem csak külsőre. OKé, hogy nem néz ki rosszul, de én még életemben nem találkoztam ennyire idegesítő emberrel... hogy lehet őt elviselni? Elképesztően irritáló szerintem, hogy ő minden tud és jobban tud, stb.
(Ja és egyrészt tudom, hogy meg van rendezve, de ha létezne is biztos lenne akinek bejön, másrészt meg tudom, hogy nagyon nagyon nagyon gáz, hogy nézem, de ilyen egész napnyi tanulás után kell valami ami elpusztítja az agysejtjeim, lécci ne szóljatok be :D)
18L
hát engem is nem kicsit. :D
sok van? :O én egyet sem láttam még, bocsi :D
nem jönne be élőben sem
másik ez konzerv műsor
az agysejtjeidet a pia pusztítja, de kegyetlenül N
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kérdező, olvasd el a 11-es számú hozzászólást!
Őszintén megmondom, hogy már én is gondolkoztam azon, hogy felteszem ezt a kérdést!:D
Nekem nem igazán jön be,bár helyes-helyes..de max egy buli/kavarás erejéig (amire viszont nincs szükségem:D), hosszabb távra nem alkalmas egy ilyen srác. Ő az a tipikus 'rosszfiú', aki szeret a mának élni és tud bánni a nőkkel/lányokkal szerintem, ami valljuk be, hogy sok lánynak bejön:D
Mellesleg ismertem egy srácot, aki szintén nézi Az éjjel-nappal Bp-t és folyamatosan azt kérdezgette tőlem, hogy nekem mi a véleményem Kristófról, szimpatikus-e stb stb....Nem rég elmondta, hogy azért kérdezgette ennyiszer, mert, hogy ő nagyon hasonlít rá (persze ez nekem nem mondott sokat)..elkezdtünk találkozgatni és végül rájöttem, hogy tényleg hasonlít rá:D nagyképű, bosszantó és rettentően bunkó és még sorolhatnám...a lányokkal is hasonlóan bánik mint ez a Kristóf..mióta ezekre felfigyeltem..háát..lényeg, hogy nem gyakran beszélünk már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!