Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy bárkinek is bejön Kristóf az éjjel nappalból?
Összességében értem, nem csak külsőre. OKé, hogy nem néz ki rosszul, de én még életemben nem találkoztam ennyire idegesítő emberrel... hogy lehet őt elviselni? Elképesztően irritáló szerintem, hogy ő minden tud és jobban tud, stb.
(Ja és egyrészt tudom, hogy meg van rendezve, de ha létezne is biztos lenne akinek bejön, másrészt meg tudom, hogy nagyon nagyon nagyon gáz, hogy nézem, de ilyen egész napnyi tanulás után kell valami ami elpusztítja az agysejtjeim, lécci ne szóljatok be :D)
18L
ő se így kezdte :D rengeteg nője van amúgy neki is (egyéjszakások), csak nekem nem jött be :D
meg ugye írjátok, hogy tud bánni a nőkkel. most vagy én vagyok teljesen más, de szerintem abszolút szarul kezeli őket. mármint persze a sorozatban vannak női, így van megírva, de akkor is... mondjuk lehet h köze van ahhoz, hogy mi ugye halljuk hogy szidja őket a kamerába :D
Jó, akkor csak egy példát mondok neked. Rengeteg nőcsábász használja a régi rómaiak birodalmakra értelmezett "Divide et impera!"-"Oszd meg és uralkodj!"-nevezetű trükkös megoldását. Ha van két, egymást lehetőleg minél jobban utáló csaj,azokat remekül ki lehet használni egymás ellen. Egy nő sosem tud annyira utálni annyira egy férfit, mint egy másik nőt.Magyarán a fickó kikezd mindkét nővel, versenyhelyzetet teremt köztük, majd learatja a babérokat. Egyik nőnek se az jön le, hogy mindkettőnkkel csak szórakozik, hanem az, hogy "Jól kitolok azzal a mocskos ribanccal, csakazértis az enyém lesz ez a pasi!"
Ezt amúgy nyugodtan leírhattam, nem árultam el semmilyen bűvésztrükköt! Nap mint nap alkalmazzák és alkalmazzák továbbra is majd, mindenki láthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!