Szerinted ki a legszexibb pasi? Miért? Híres. Szerintem Ő. Kép lent.
Figyelt kérdés
David Boreanaz: [link]
Szerintem azért ő a legszexibb híres pasi mert nagyon férfias és van valami a szemében ami megfog ;)
2010. febr. 21. 12:47
11/35 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem tudom megnézni a képet, valami 403-as hibát ír ki :S Ezért nem tudom hogy kire gondoltál :S
2010. febr. 23. 14:29
12/35 anonim válasza:
Uhh, David mostanában nekem is nagy kedvencem. *-* Odáig vagyok érte. xD Ráadásul a hangja is tökre tetszik. :D
Amúgy nekem is a pasis pasik jönnek be. :D A másik nagyon nagy kedvenc Eric Bana:
Christian Bale:
Hugh Jackman:
Ralph Fiennes:
Aaron Eckhart:
Persze van köztük olyan, aki nem feltétlen az a hihetetlen helyes pasi, de mindegyikükbe van valami megnyeri. És ők csak kis részük a kedvenceimnek. :D
13/35 anonim válasza:
Szia, hát tényleg rossz a link, pedig mikor belinkeltem még jó volt:S Na mindegy, még egyszer akkor! :)
14/35 anonim válasza:
szerinem cristiano ronaldo mert en is ugy nezek ki mint o
15/35 A kérdező kommentje:
Bruce Willis tényleg nem rossz ;) De azok sem rosszak akiket a 14:40-es mutatott :P Cristiano Ronaldo nem jön be :)
2010. febr. 23. 16:17
16/35 anonim válasza:
17/35 anonim válasza:
Joe Jonas. Humoros, arii, cukii<33<33<33
18/35 A kérdező kommentje:
Joe nem igazán tetszik, szerintem nem férfias. Kölyökképű. Johhny Depp sem néz ki rosszul, Marilyn Manson viszont nem tetszik, nem igazán az ideálom :D
2010. febr. 23. 20:14
19/35 anonim válasza:
20/35 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!