Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Jamie Campbell Bower. Hallottá...

Jamie Campbell Bower. Hallottál már róla? Szerinted jó színész, énekes? Helyes? =D

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 13:19
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Hmm.. szívemből szóltál. =D
2010. febr. 25. 22:04
 12/23 anonim ***** válasza:
96%
Magában a csávó nem csúnya. Szőke is, hosszabb a haja (is), jóképü is mi kell még? Énekelni még nem hallottam. De majd ha lessz rá alkalmam meghallgatom. Nem igazán tudom hogy milyen színész mert csak egy filmjét ismerem, a New Moont és nem nagyon emlékszem rá. Az Eclipse-ben semmi szerepe nincs. Am a Twilight-ban nem valami szép. Az osztálytársamat a Caius névvel cukkoljuk
2010. márc. 17. 17:24
 13/23 anonim ***** válasza:
15%
bassz ez nem meleg?:O
2010. jún. 15. 22:23
 14/23 anonim ***** válasza:
Nincs róla valami magyar fan oldal, vagy nem tudom?...
2010. júl. 19. 21:13
 15/23 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=c7OOnNyrNH4

And he's fucking talented!!! =D=D=D

2010. júl. 26. 20:12
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
imáááádoooom. *-*<3
2010. szept. 12. 13:00
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Imádom Jamiet, minden filmjét láttam, a zenéit is imádom, ő a kedvenc színészem.

Szerintem állati helyes, és alig várom az új filmjét, a Csontvárost, amiben ő lesz a főszereplő

2012. szept. 10. 19:56
 18/23 KisCicuska válasza:
100%

Igen halottam róla :)

Kedvenc színészem :DDD

Imááádom :DDD

2013. febr. 12. 12:36
 19/23 anonim ***** válasza:
Dugni való. :D Lábaihoz borulva imádnám. *_*
2014. ápr. 23. 22:30
 20/23 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon jó hangja van. Színészként azért van még mit fejlődnie..

A külseje? Hát. Nem is tudom. Pasi, de nőies vonásokkal.

Sok lány azért zúg bele - és általában ez minden ilyen helyzetre igaz - mert olyat képzel el valakiről, amilyen valójában nem. Tehát felruházza olyan tulajdonságokkal, ami a valóságban nem igaz.

Én láttam a s. todd-ban, a végzet ereklyéiben - nem hagyott maradandó nyomot bennem. (Mégegyszer leirom, a hangja fantasztikus!) de színészként..

szóval ő nem Jace, nincsenek olya tulajdonságai, mint a karakternek. Abban a filmben sokkal férfiasabb, hiszen verekszik, gyilkol, beképzelt, szarkasztikus stb. Valójában szerintem ő egy kedves, jókedélyű, sok tekintetben nagyon gyerekes viselkedésű fiú.

Ez a hatalmas rajongótábora a végzet ereklyéi után jött létre. Ami nem ő. Elötte (szerintem) minimum a 90%-a nem is ismerte, vagy nem ismerte fel.

Hollywood nagyon jól el tudja adni az embereket, és sajnos gyorsan el is tudja engedni. Most, mivel ilyen nagy rajongótábora lett, talán nem fog eltünni pár év múlva. És ezt okosan fel is tudja használni arra, hogy a zenéjét reklámozza. Jól csinálja.

Szóval szerintem nem egy "jó pasi".

Lányok, lehet nézegetni a színészeket, olvadozni a beállított képektől stb stb. De a környezetetekben is vannak tehetséges, helyes fiúk, akik elérhetőek! És talán ő is pont rátok vár. Miért fecsérlitek az időtöket olyan elérhetetlen emberekre, akiknek legtöbbször az általatok képzelt jellemébe, a beállított képeibe zúgtok bele és elérhetetlen számotokra? De ha sikerülne is elérni. Miért kéne beállni a végtelen sorba, és nyilvánosan könyörögni, hogy vegyen fel ide-oda, kövessen, vagy szerelmet vallani ismeretlenül. Legyen már bennetek tartás!

Szörnyű nézni némelyik sztár közösségi adatlapján (facebook, twitter, youtube stb)szinte könyörögnek a lányok, hogy vegyék már észre őket.

Miért jó beállni a sorba? Higgyétel el, semmit nem értek el vele, még ha el is olvassa, csak az egoját növelitek. (Az ilyeneknek már nem kell növelni elhihetitek.) mint ahogy azt is, hogy 99.9százalék, hogy soha nem fog válaszolni, vagy csak annyit, hogy köszönöm, esetleg kedves vagy. Rajongóként fog kezelni, mert az vagy.

Nem a kérdezőnek szól, és nem egyvalakiről beszélek, hanem nagy általánosságban.

Lányok, higgyétek el, sokkal helyesebb, érdekesebb és tehetséges pasik rohangálnak a közvetlen környezetetekben! Csak nyissátok ki a szemeteket!

Lehetsz rajongója bármelyik színésznek, zenésznek.. Egészséges keretek között. Vagy mehetsz a twitterre, facebookra,vagy akármire.. beállsz a több millió szintén szerelmes csajszi mögé és könyörögsz, szerelmet vallasz a kiszemeltnek (aki számára egy vagy a tömegből, akik mind ugyan azt kántálják). Szerintem egy pasi szeret vadászni:), kezdeményezni. Ha ott állsz sikítozva, azzal tutira nem nyered el a figyelmét, legfeljebb hülyének néz.

2014. máj. 5. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!