Jamie Campbell Bower. Hallottál már róla? Szerinted jó színész, énekes? Helyes? =D
nem ismertem,de megnéztem..
nos nekem abszolút nem jön be..nőnek néz ki:S
színéészként nem tudom milyen.
Éééén imádooom. *-* Jó színész és szerintem simán nagy jövő vár még rá. Ráadásul ugye az első komolyabb filmje Johnny Depp és Helena Bonham Carter mellett volt... Most is nemsokára benne lesz a soron következő Harry Potterben, és lesz közös filmje Keira Knightley-val és Colin Farellel. A Winter in Wartime (Oorlogswinter) című filmje pedig bent volt a 9 Oscar-jelölt között idegen nyelvű kategóriába, bár az első ötbe már nem került be. :/
A zenéit imádom. Egymás után hallgatom őket, folyamatosan, megállás nélkül. :D Nagyon szeretem.
Helyesnek, meg hát a maga módján helyes. xD A stílusát szeretem. :D
igen hallottam már róla:D
ő játszik a sweeney todd-ban, ami az egyik kedvenc filmem:)
és igen szerintem jó színés, és végülis egész jól is néz ki.
Én is imádom!
Sweeney Toddban az a hang... főleg ahol kiénekli a dal vége felé a Johannát... wááhh. *-*
De más filmben is olyan jó. Pl a Splíerben az a kemény másfél perc amit szerepel, az győzött meg arról, hogy jó a film! =D
Na meg a The Prisonerben is annyira jól visszaadja...
És hát, szerintem is jól néz ki. ;)
És az együttesében is olyan jól énekel. *-* [Youtbe: The Darling Buds / Jamie Campbell Bower]
Köszi annak, aki válaszolt. =D
a The Prisoner elég durva egy sorozat. xD teljes figyelem kell, hogy az ember megértse, ráadásul mikor néztem véletlen kihagytam egy részt. xDxD Jamie meg... *-* a kis képzeletbeli fiú és meghalt... :(
A Spílert meg régóta tervezem megnézni, csak még nem volt rá időm. :/
2. válaszoló
Én már negyedszer nézem, de még mindig nem teljesen tiszta a történet. Szóval nézem, nézek, hogy mit tudom én Kettes miért csinálta ezt meg ezt, vagy épp Hatos, aztán jön Jamie, és akkor elterelődik a figyelmem arról, hogy nekem a történetet kéne fiygelnem,mert leköti ő a figyelmem. xD De egyszer csak megfogom érteni az egészet. =D Imádom. Tiszta jó. :D
A Spíler meg... drukkolok, hogy minél hamarabb láthasd. =D
Nekem is bejön külsőre, és a hangja is csodás.
Színésznek sem utolsó.. sőt. Egyik kedvencem.
b*sznám. =D
Amúgy igen, hallottam már róla, egyik kedvenc színészem, és énekesem. ÉS hát... helyes?? Az nem kifejezés. :P *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!