Miért tartja itt Gy. K. -n mindenki rondának Palvin Barbit? Nekem van elrontva az ízlésem hogy szerintem szép.
Szerintem szép, és nemértem hogy mindenhol annak tartják, de itt gyk-n
meg totál rondának van elhordva.
Az meg a másik hogy aki valamien kértéshez azt írja hogy szép azt egyböl lepontozzák, aki azt hogy jajjjdeocsmánycsúnyasz@rkupac felpontozzák és istenítik. Nemértem. 17/f
leginkább a lányok szokták lecsúnyázni, mert a lányok sokkal kritikusabbak, egy másik nőnemű lénnyel szemben mint a férfiak. nekünk legelőször a hibák tűnnek fel. igaz, hogy szép lány a Barbi, de nem értem, hogy miért sztárolják ennyire, amikor rengeteg nála szebb lányt látok suliban vagy az utcán. rondának semmiképen nem mondanám, de engem valahogy nem tudnak gyönyörködtetni a képei. olyan a feje, mint egy 12 évesnek, a teste mint egy 25-30 éves érett nőnek. engem egy kicsit kiráz tőle a hideg. ha "hozzáérik" a feje a testéhet, lehet, hogy szebbnek fogom látni. a személyisége miatt pedig egyáltalán nem szimpatikus (interjúk és az arckifejezései alapján)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!