Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért tartja itt Gy. K. -n...

Miért tartja itt Gy. K. -n mindenki rondának Palvin Barbit? Nekem van elrontva az ízlésem hogy szerintem szép.

Figyelt kérdés

Szerintem szép, és nemértem hogy mindenhol annak tartják, de itt gyk-n

meg totál rondának van elhordva.

Az meg a másik hogy aki valamien kértéshez azt írja hogy szép azt egyböl lepontozzák, aki azt hogy jajjjdeocsmánycsúnyasz@rkupac felpontozzák és istenítik. Nemértem. 17/f

2015. jan. 25. 22:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Interjúkban, tényleg kicsit butuskán viselkedik, de lehet csak mert izgul, nem tudom. Nem fogok tőle iq tesztet kérni, de ha modell, akkor nem is biztos hogy az esze lesz a fő dolog ami miatt felkeresik.
2015. jan. 28. 22:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert az igéző nézése szerintem inkább olyan, mintha meg akarna ölni, és nekem nagyon művinek látszik. Amikor mosolyog meg ilyenek, akkor tényleg szép, de amikor elvileg igéző, hát szerintem inkább agresszív.
2015. febr. 4. 21:55
 23/24 anonim ***** válasza:

leginkább a lányok szokták lecsúnyázni, mert a lányok sokkal kritikusabbak, egy másik nőnemű lénnyel szemben mint a férfiak. nekünk legelőször a hibák tűnnek fel. igaz, hogy szép lány a Barbi, de nem értem, hogy miért sztárolják ennyire, amikor rengeteg nála szebb lányt látok suliban vagy az utcán. rondának semmiképen nem mondanám, de engem valahogy nem tudnak gyönyörködtetni a képei. olyan a feje, mint egy 12 évesnek, a teste mint egy 25-30 éves érett nőnek. engem egy kicsit kiráz tőle a hideg. ha "hozzáérik" a feje a testéhet, lehet, hogy szebbnek fogom látni. a személyisége miatt pedig egyáltalán nem szimpatikus (interjúk és az arckifejezései alapján)

24/L

2015. febr. 13. 19:16
 24/24 dorcsuu ***** válasza:
Szerintem maga a lány gyönyörű, de modellnek nem valami nagy szám. Minden egyes képen bután bámul a kamerába, félig tátott szájjal. Szép az arca, de szerintem annyira nem tehetséges mint amennyire nagy a felhajtás körülötte. Axente Vanessa, vagy Mihalik Enikő, na ők igazi modellek :)
2015. febr. 15. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!