Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért tartja itt Gy. K. -n...

Miért tartja itt Gy. K. -n mindenki rondának Palvin Barbit? Nekem van elrontva az ízlésem hogy szerintem szép.

Figyelt kérdés

Szerintem szép, és nemértem hogy mindenhol annak tartják, de itt gyk-n

meg totál rondának van elhordva.

Az meg a másik hogy aki valamien kértéshez azt írja hogy szép azt egyböl lepontozzák, aki azt hogy jajjjdeocsmánycsúnyasz@rkupac felpontozzák és istenítik. Nemértem. 17/f

2015. jan. 25. 22:38
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
58%

Sok az irigy csaj itt. Meg ő egy sikeres magyar, az ilyet általában magyarok gyülőlni szokták.

Ja és számomra is álomnő:)

2015. jan. 25. 22:43
 12/24 birnir válasza:
Amúgy valamit csak tud a csaj ,hogy a világ modelljei kőzött a top 40... De valahogy nekem se jön be....Mert hogy még képeken jól be van állítva meg effect meg minden úgy jó ,de videón...Szerintem akkor is vannak sokkal szebb lányok mint ő és amúgy csak magyarországon sztárolják és külföldön nem akkora sztár... Meg az a baj ,hogy nagyon nagy arca van...De amúgy még az is hozzá tartozik ,hogy sokan akik fikázzak azok csak irigyek... :)
2015. jan. 25. 22:43
 13/24 anonim válasza:
9%
Ki a szar az? Valami gagyiszaros?
2015. jan. 25. 22:46
 14/24 opened paradise ***** válasza:
Hasonlít egy volt osztálytársamra,akit utáltam,úgyhogy emiatt nem jön be.
2015. jan. 25. 22:50
 15/24 anonim válasza:

Nagyon szép és tényleg nagyon igézöen tud nézni.

És persze jolenne ha eltölthetnék vele egy estét. :)

(.)

|

2015. jan. 25. 22:51
 16/24 A kérdező kommentje:
Nah kellemesen csalódtam a komikba,aszthidtem le leszek tolva mint a pöngösmalac XD
2015. jan. 25. 23:00
 17/24 A kérdező kommentje:
Am jöhet még vélemény
2015. jan. 25. 23:20
 18/24 anonim válasza:
77%
Szerintem senki se vitatja a szépségét, sokan azért rondázzák le mert valóban nem egy észlény, legalábbis az interjúkból sokszor ez jön le, ezért sokaknak nem szimpatikus:D Szerintem mondjuk aranyos, és jó humora van, mondom ezt lányként:D
2015. jan. 26. 00:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Csúnyának nem mondanám, de nálam az igazi szépség se itt kezdődik. Annyira átlagos és tipikus feje van, nincs benne semmi eszméletlenül különleges, csak jókor volt jó helyen.

A pontozást meg sose nézd, ezen az oldalon sok az értelmi fogyatékos, aki nem érti, hogy a "szerinted" mit jelent és hogy az embernek joga van saját véleményhez. :D

2015. jan. 26. 11:37
 20/24 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szépnek tartom, de úgy gondolom, túl nagyra tartják. Ez az egyetlen problémám. Persze tökéletes az alakja, és az arcával sincs probléma, de nála különlegesebb lányok is futkozhatnak az utcán. Nyílván ennek is megvan az oka, van benne valami plusz ami miatt modell, én ehhez nem értek :D

Aki "lecsúnyázza", nézzen inkább tükörbe.... nem hinném hogy szebbet lát majd Barbinál.

2015. jan. 28. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!