Miért tartja itt Gy. K. -n mindenki rondának Palvin Barbit? Nekem van elrontva az ízlésem hogy szerintem szép.
Szerintem szép, és nemértem hogy mindenhol annak tartják, de itt gyk-n
meg totál rondának van elhordva.
Az meg a másik hogy aki valamien kértéshez azt írja hogy szép azt egyböl lepontozzák, aki azt hogy jajjjdeocsmánycsúnyasz@rkupac felpontozzák és istenítik. Nemértem. 17/f
Sok az irigy csaj itt. Meg ő egy sikeres magyar, az ilyet általában magyarok gyülőlni szokták.
Ja és számomra is álomnő:)
Nagyon szép és tényleg nagyon igézöen tud nézni.
És persze jolenne ha eltölthetnék vele egy estét. :)
(.)
|
Csúnyának nem mondanám, de nálam az igazi szépség se itt kezdődik. Annyira átlagos és tipikus feje van, nincs benne semmi eszméletlenül különleges, csak jókor volt jó helyen.
A pontozást meg sose nézd, ezen az oldalon sok az értelmi fogyatékos, aki nem érti, hogy a "szerinted" mit jelent és hogy az embernek joga van saját véleményhez. :D
Én is nagyon szépnek tartom, de úgy gondolom, túl nagyra tartják. Ez az egyetlen problémám. Persze tökéletes az alakja, és az arcával sincs probléma, de nála különlegesebb lányok is futkozhatnak az utcán. Nyílván ennek is megvan az oka, van benne valami plusz ami miatt modell, én ehhez nem értek :D
Aki "lecsúnyázza", nézzen inkább tükörbe.... nem hinném hogy szebbet lát majd Barbinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!