Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem megy az facebookon, hogy a mellkirakós, csücsörítős képek több likeot kapnak, mint egy lány, aki csak szimplán szép?
Én fiú vagyok , persze megnézem ha olyat látok nem tagadom. Nem egy szép lánykát látok,akiknek mondjuk negyed annyi like van a képén...és nem értem,hogy a r*banc stílus miért közkedveltebb emberek.
19f
És most a fészbúk meg a fészbúkfüggők az etalon?
.
.
.
Ugye, hogy nem?
1. Én pasi vagyok, és szerintem facebook függő.
minden egyes hónapban legalább egyszer, de van hogy kétszer is(!) késztetést érzek, hogy felnézzek oda.
Amúgy meg, persze hogy ki rakják, mert a sok kis kanos... arra izgul és stoppolós kezeket ad rá.
Nem mint ha venni lehetne érte valamit, vagy értelme lenne. Pont mint a "bökés" dolog. Engem csak ne bökdössenek, szóljanak hozzám, ha akarnak valamit.
Mellesleg ha egy csendes lany 200 ismerostol kapott 50 lajkot az aranyaiban sokkal több mint ha valaki kap 800-ból 150-et..
Tudod matek.
ja,matek tudom én is vágom.
én sem fb-n élem az életem, csak most ez a kérdés felmerült bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!