Honnan veszik hogy a one direction nem saját maga írja a dalait?
Oké, szögezzük le. Nem vagyok sem az utálók sem az imádók oldalán. Csak nem értem olvastam már valahol, hogy nem is ők írják a dalokat. mondom és ezt ő honnan tudja???
Nem esküszöm a tagok szavára, de ők mondták, hogy a legtöbb dalt ők írták. Meg hogy külön szoktak dolgozni a dalon stb szóval szerintem ők szokták írni.
Nem értem ha valaki utálja őket akkor honnan tud ilyeneket :D Azért szerintem zömében az ő munkájuk vagy nem? ha nem miért nem?
A cd-khez jár egy kis könyvecske, ahol minden dal mellé le van írva, hog ki/kik irta/ák.
De szerintem a neten is fent szokott lenni. (Egyébként nem ismerem a One Directiont, így róluk nem tudok semmit mondani)
Szia!
Én nem ismerem a One Direction számokat, szóval nem tom pontosan náluk mi van, de nagy általánosságban a pop szakmában az előadók 90 %-a nem ír dalokat/szövegeket, hanem vki megírja helyettük. Kvázi ők csak előadók. Külön díj van a dalszerzők számára, csak róluk senki nem tud.
Meglennék lepve ha One D-vel nem ez lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!