2: ha netalán van, szupertitkos, irtó ritkán van fent és csak a legbelsőbb körök ismerik :D
2010. jún. 5. 21:48
22/30 anonim válasza:
Jaaj a sok okos tojás! Már nem azért a 2 forintért de Miley Justin msn címe már szinte mindenhol elterjedt vagyis a destinycyrus@windowslive.com meg a justin.drew-bieber1994@hotmail.com már a youtuben is fent van meg a külföldi oldalakon és biztos ,hogy nem véletlenül tessék itt meg lehet nézni itt vannak az igazi msn meg email címek: http://www.youtube.com/user/celebrityads#p/a/u/2/JCX1C7-2d_g nekem meg van mindegyik mindeggyikőjükkel tudtam már egy két szót beszélni velük és mindegyikőjük bizonyított kamerán is és máshogy is! Szóval nem kéne itt okoskodni ! Meg lehet nézni a Youtuben is és bárhol ha be írod az msn címüket a googleba akkor kiad vagy 100 oldalt ahol az ő msn címük van fent! És ne hogy azt hidjétek már ,hogy ők írták ki az msn címüket! Hanem valamelyik rajongójuk ! Biztos nem fognak felmenni minden féle oldalra ,hogy megadják az msn meg email címüket! Mindha lenne rá idejük vagy valami! Mondjuk nem is arról van szó mert végül is nem sok időbe tart de sokan azt hiszik hogy Ők írják ki az msn címüket!
2010. jún. 17. 04:06
23/30 anonim válasza:
justin.drew-bieber1994@hotmail.com
szerintem ez az igazi amúgy amerikában használnak hotmail-t nem rég voltam kint és szereztem egy baránőt :D Atlantában és ott használnak hotmail neki is az volt és ő nem kiköltözött magyar
jbjustinbieber@hotmail.co.uk ezt is írták egy amerikai honlapon ezt egy olyan csaj írta akinek elvileg a barátja ismer justint
2010. jún. 30. 11:43
24/30 anonim válasza:
én imádom justint<3333 de kétlem hogy nyilvánossá teené az msnjét :'(
2010. júl. 24. 21:49
25/30 anonim válasza:
Amiket láttok itt páran kamerába azok mind Ustream felvételek; szóval tényleg nem őt veszitek fel msnre ;)youtubon is fent vannak a felvételek; valaki letölti és berakja..ennyi lenne..:) Bocsi ha fáj az igazság :$
Szal aki nagyon látni akarja az Ustreamen próbálkozzon...!! :) 14/L
2010. júl. 30. 02:07
26/30 anonim válasza:
Az IGAZI msn címe Jussnak :) : kidrauhl946@hotmail.com
2010. aug. 25. 22:02
27/30 anonim válasza:
JUSTIN BIEBER-NEK TÖBB MINT 1000% HOGY NINCS MSN-E. MÁR TÖBB MILLIÓSZOR NYILATKOZTA!
CSAK FACEBOOKJA VAN NEKI MEG TWITTERE! (AMIT NAPONTA HASZNÁL)
2010. aug. 31. 14:54
28/30 anonim válasza:
Ha akarsz vele beszélni akkor ott a Facebook v twitter
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!