Tudom, hogy hülye kérdés de mi Justin Bieber msn címe?
Figyelt kérdés
:D2010. febr. 4. 18:33
1/30 anonim válasza:
LOL!!! ELSŐ!!!
Szerintem nézz körül rajongói oldalakon, de nem hiszem, hogy kint van. Amúgy ki ez?
2/30 anonim válasza:
Justin Bieber: PoP zenész, Kanadában él 15éves asszem:D
Én vagy 3msn-t is felvettem ami állitolag az övé volt de egyiken sem jelölt visszaxD:S
3/30 anonim válasza:
justinbieber@hotmail.com
most is fent van, épp dumálok vele, mondjuk elég nehezen mert angolul kell, de tök jó arc a gyerek:D
4/30 anonim válasza:
kivel beszélsz 4.? magaddal? :D
5/30 anonim válasza:
A kérdezőnek szántam, de válaszolni luxus...
6/30 anonim válasza:
Ha tudod, hogy hülye kérdés, minek kérdezed?
Am nem hiszem, hogy használja az msn-ét, de ha mégis, akkor se adná meg neked...^^
Lehet lepontozni :D
8/30 anonim válasza:
Várj mindjárt megnézem xDD :D
justin.drew-bieber1994@hotmail.com ez az igazi msn címe! Ritkán van fent amikor van ideje inkább akkor! Ezen felveheted ,de am nagyon aranyos fiú . / Csaak rajongók vegyék fel!/
9/30 anonim válasza:
az utolsó válaszolónak van igaza!!nekem is fent van msnen bár elég ritkán ér rá sajnos:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!