Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tudom, hogy hülye kérdés de...

Tudom, hogy hülye kérdés de mi Justin Bieber msn címe?

Figyelt kérdés
:D
2010. febr. 4. 18:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
36%

O: nahh egy az nem lehett hotmail a címe.. :Spff

mivel a hotmail csak európára van kiterjesztve .

ennyi eszes embert...amarikába nincs hotmail csak live.co.uk van... de mindegy..nekem van Jstin Bieber fel véve..de én sose tudom elérni az időzóna miatt =(

2010. márc. 27. 12:31
 12/30 anonim ***** válasza:
56%
Úristen... Justin Biebernek kizárt hogy lenne MSN címe. Egyik hírességnek sincs a rajongók miatt. Az előbb említett MSN címek mind hamisak. Valamelyik rajongója MSN-ezik a nevében. Úgyhogy kedves kérdező ez egy elég hülye kérdés volt.
2010. márc. 28. 18:24
 13/30 anonim ***** válasza:
72%

igaza van aki azt írta hogy amerikában nicns hotmail. A keresztanyukám ott él már 7 éve és neki is uk-os van.

Amugy meg kizárt hogy legyen msn-en címe

2010. márc. 30. 14:07
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor nagyot tévedtél! Képzeld ,hogy Amerikában is használnak hotmailos e-mail címet ugyanis onnan tudom hogy több amerikai ismerősöm van és nekik is hotmailos az email címe! Az egyik ismerősöm ismeri is Justint! Én nem csak msnen keresztül... úgyhogy megnyugodhatsz! nem csak Európában van hotmailos email cím!! szóval ennyi!
2010. ápr. 7. 17:16
 15/30 anonim ***** válasza:
72%
Az Amerikaiak nem használnak hotmailt csak a kiköltözött magyarok..már megbocsáss..Nem értem mikért van ennyire tanulatlan ember..de mindegy egy sztárnak meg hotmail? kizárt a sztárok túl finyáásak hozáá
2010. ápr. 13. 19:08
 16/30 anonim ***** válasza:
72%
De figyelj már... Szerinted ha 5 millió kis tinip*csa üldöz naponta csinálsz magadnak nyilvános msn-t? Gondolkozz már! És ne egy ilyen után picsogjál nekünk.
2010. ápr. 13. 19:12
 17/30 anonim ***** válasza:
72%

Ne haragudj ha lelombozlak de kötve hiszem, hogy Justin Bieber igazi msn címét meg tudnád.

Ha kapsz valamit valoszinüleg átvernek.

Bocsi de sajnos ez qaz igazság.:(

2010. ápr. 14. 16:20
 18/30 anonim ***** válasza:
7%

justin.derw-bieber@hotmail.com

ez az igazi

nagyon ritkán van fenn

de tényleg ő

2010. ápr. 23. 18:43
 19/30 anonim ***** válasza:
5%
tényleg vneki, de nem használja. :) szóval kár próbálkozni
2010. ápr. 24. 11:47
 20/30 anonim ***** válasza:
12%
úristen... ezek most Justin rajongók vagy ANTI JUSTTINOK? úgy UTÁLOM ezeket az embereket jézusom! mi a faxnak jártok fel ide ? csak azért ha valaki válaszol egy kérdésre leszóljátok őket ? ha nem hisztek ilyenekben akkor mennyetek a faxba ne másokat oltogassatok! És amúgy meg tényleg ez az msn címe Justinnak mert kamoztam vele : justin.drew-bieber1994@hotmail.com
2010. máj. 29. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!