Te lennél Justin Biber helyébe?
Mert én igen nemérdekelne hogy ki néz melegnek vagy ki utál főlleg annyi pénzért amennyit a lottó 5-ös megnyerésével se lesz!
Meg nem mindenki engedhetni meg magának hogy a barátnőjének 5 milliárd Ft-os házat építtesen.
# 10
Az meg a másik baj hogy unalmadba itt trollkodsz minthogy kussolnál szimplán.
Jelen pillanatban még talán lennék a helyében, de 5-10 év múlva már nem. Az lesz belőle kb., mint Macaulay Culcinból. Nem fogja tudni kezelni, hogy elvész a süllyesztőben, és azt a pénzt is el lehet költeni. Nézd meg Michael Jacksont. Neki sokkal több pénze volt, állítólag az egyik leggazdagabb élő zenész volt egy időben, aztán azt a pénzt is el lehetett költeni. Nincs családja, mármint felesége, stb., nem tud felépíteni egy egzisztenciát, mire elfelejtik. Mert ha 24 évesen híres leszek, közben férjhez megyek (nő vagyok), lesz egy házam, 1 gyerekem meg egy kutyám, akkor az valami, akkor már lehet mondani, ha majd 35 éves koromban elfelejt mindenki, hogy lett egy újabb életem.
Én a Bon Jovi zenekar rajongója vagyok. Ők a 80-as évek végén saját bevallásuk szerint azért vesztek majdnem össze, mert az énekes csinált egy szólólemezt, és mindenki arról beszélt (újságok, tévék), hogy ő szólóban is híres lehet ezentúl. A többi bandatag be volt sz.rva, mert pont az énekesnek volt egyedül felesége, meg úgy egyáltalán egy biztos élete. A többieknek az élete eddig a zenekarra ment rá. Más kérdés, hogy ők azóta is zenélnek, és híresek.
De ebből a példából kiindulva: ha valaki nagyon fiatalon lesz híres, és aztán elfelejtik (mert el fogják, ez nem vita tárgya), akkor azt nehezebb feldolgozni. Az elképzelhető, hogy fog még zenélni. Ahogy a Tokio Hotel is zenél még, egy ismerősömtől tudom, csak éppen magamtól azt se tudnám, hogy élnek-e még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!