LÁNYOK ti mit gondolnátok, ha egy ilyen fiú jönne veletek szembe az utcán? (KÉP)
Figyelt kérdés
Mi lenne az első gondolatotok? Lányok nektek bejön ez a stílus?
https://www.youtube.com/watch?v=f0EQlIzPowM
2014. dec. 22. 11:29
21/48 anonim válasza:
Andyyyyyyy*__*
Letámadnám,hazavinném,innentől pedig te is tudod.:DD
22/48 anonim válasza:
Imádnám :D Nekem nagyon bejönnek az ilyen stílusú pasik :D Szerintem nagyon cuki :D
23/48 anonim válasza:
össsze pisilem magam!!!! XD Am birom andyt!! :)
24/48 anonim válasza:
Am megtartanám és dicsekednék vele juuj de kafa lenne húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!! am ez emberrablásnak számítana??? :))
25/48 anonim válasza:
Ha egy ilyen jönne szembe az utcán lesmarolnám. Ha ő akkor feleségül mennék hozzá. Kedves Kérdező, te haaonlítasz? :)
27/48 anonim válasza:
Andrew Biersack a Black Veil Brides-ból.
Imádom ezt az együttest!! Külsőre ő az ideálom. :)
Első benyomásom, hogy milyen vonzó, pont az ilyen pasik jönnek be (mondjuk az utolsó képen tetszik a legjobban <3)
Azok a kék szemek <3,na meg az a hosszú haj <3 <3.
15/L
28/48 anonim válasza:
Sajnos van barátnője.. :"(
Biztos állandóan forognék utánna.. :)
(Utolsó vagyok)
29/48 anonim válasza:
Olyan, mint egy kis 13 éves kisgyerek. Nem lenne csúnya amúgy. A hangja tetszik, hogy ilyen érces.
30/48 anonim válasza:
Ha izmos lenne, akkor simán összegyűrnék vele egy lepedőt.... :)
Így kisgyerekes szerintem. De a zenéje tetszik:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!