Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Emberek! Az gáz ha szerelmes...

Emberek! Az gáz ha szerelmes vagyok az Iggy Azaleába? :"D xdd irjatok

Figyelt kérdés
17 eves szep pawa gyerek vagyok es szeretem Azaleát XD Mert pont olyan a stílusa mint nekem,olyan mintha nekem teremtettél volna:D *_* *-* EZ CIKI? XD vagy JÓ?:D

2014. okt. 8. 11:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Aki azt állítja, hogy ő még soha az életbe nem volt szerelmes -egy picit se- hírességbe, hazudik :)

Előző, na és kibe? :D

2014. okt. 25. 16:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Alex Turner. Ha meghallom a hangját, vagy meglátom (vagy mindkettő), kikapcsol a világ, és extázis. Nála tökéletesebb embert még nem láttam. A barátom nem tudja. Haha. Csak annyit tud, hogy szeretem az Arctic Monkeyst.
2014. okt. 25. 19:38
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ő az? :D

Na jó, mindenkiről lehet sz*r képet csinálni. itt egy jobb:

[link]

Bocsi, most poénkodós hangulatban vagyok, na, itt egy jó:

[link]

Nem rossz pasi, nekem kicsit nagy az orra, de amúgy jól néz ki :)

Amúgy nem zavar a párkapcsolatban? :o (mármint téged)

2014. okt. 25. 20:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Embeer, ne a legszarabb képet linkeld be róla. XD

Mondjuk ezeken főleg imádom:

[link]

[link]

[link]

[link]

A hangja is elég nagy szerepet játszik az iránta táplált "érzelmeimben". Azon a kicsit mély-kicsit magas, rekedtes írtó vonzó hangszínen.. Meg hát a zenéje is zseniális (zenéjük, ugye nem csak belőle áll az együttes).

Nekem az orra is tetszik :D. De ugye elfogult vagyok.

A barátom nem tudja teljes egészében a dolgot, de ha tudná sem venné annyira komolyan.. Ő egy énekes, én meg a fangirl, érted. :D Nyilván betegesen követni nem fogom Alexet vagy ilyesmik.

2014. okt. 25. 22:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja, hogy a kérdésedre válaszoljak (:D): Nem, engem nem zavar, nekem nagyon fontos ez az együttes, még ha valaki hülyének is néz, akkor sem fogok lemondani róluk (Alexről sem). :D
2014. okt. 25. 22:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsi voltam :)

Amúgy amit utolsónak linkeltem az szerintem jó kép :D

2014. okt. 26. 11:56
 17/17 A kérdező kommentje:
Akkor jo...:D
2014. okt. 27. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!