Emberek! Az gáz ha szerelmes vagyok az Iggy Azaleába? :"D xdd irjatok
Figyelt kérdés
17 eves szep pawa gyerek vagyok es szeretem Azaleát XD Mert pont olyan a stílusa mint nekem,olyan mintha nekem teremtettél volna:D *_* *-* EZ CIKI? XD vagy JÓ?:D2014. okt. 8. 11:15
11/17 anonim válasza:
Aki azt állítja, hogy ő még soha az életbe nem volt szerelmes -egy picit se- hírességbe, hazudik :)
Előző, na és kibe? :D
12/17 anonim válasza:
Alex Turner. Ha meghallom a hangját, vagy meglátom (vagy mindkettő), kikapcsol a világ, és extázis. Nála tökéletesebb embert még nem láttam. A barátom nem tudja. Haha. Csak annyit tud, hogy szeretem az Arctic Monkeyst.
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
Embeer, ne a legszarabb képet linkeld be róla. XD
Mondjuk ezeken főleg imádom:
A hangja is elég nagy szerepet játszik az iránta táplált "érzelmeimben". Azon a kicsit mély-kicsit magas, rekedtes írtó vonzó hangszínen.. Meg hát a zenéje is zseniális (zenéjük, ugye nem csak belőle áll az együttes).
Nekem az orra is tetszik :D. De ugye elfogult vagyok.
A barátom nem tudja teljes egészében a dolgot, de ha tudná sem venné annyira komolyan.. Ő egy énekes, én meg a fangirl, érted. :D Nyilván betegesen követni nem fogom Alexet vagy ilyesmik.
15/17 anonim válasza:
Ja, hogy a kérdésedre válaszoljak (:D): Nem, engem nem zavar, nekem nagyon fontos ez az együttes, még ha valaki hülyének is néz, akkor sem fogok lemondani róluk (Alexről sem). :D
16/17 anonim válasza:
Csak kíváncsi voltam :)
Amúgy amit utolsónak linkeltem az szerintem jó kép :D
17/17 A kérdező kommentje:
Akkor jo...:D
2014. okt. 27. 04:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!