Kik a legrondább sztárok szerinted?
Figyelt kérdés
Írjatok kit gondoltok rondának, főleg a nők közül.2010. jan. 22. 22:45
21/32 anonim válasza:
Ja, biztos tokéletes a fogyatékosok kozott...
23/32 anonim válasza:
Miley Cyrus.Fújjjjjjjj,ő nagyon.
24/32 anonim válasza:
najó, én nem akarok beleszólni ebbe mínuszIQ-s flame-be XD de ki volt már az a szerencsétlen aki nem tudja leírni Donatella Versace nevét???? ember, hát normális vagy te? az egy dolog hogy ronda a nő, de egyben az egyik legnagyobb divatmárka is a világon...
25/32 anonim válasza:
és arra nem gondoltál, te nagyon normális, hogy nincs mindenki otthon a divatvilágban ??
26/32 anonim válasza:
hát őszintén ez még soha nem jutott eszembe, hogy ahhoz otthon kéne lenni a divatvilágban, hogy valaki le tudja írni a Versace nevet. O__o
tudod én meg a pszichológiában, meg úgy általában a (nem kortárs) irodalomban sem vagyok túlságosan otthon, de azért Sigmund Freud nevét még le tudom írni.
de nekem különben nyolc, csak megjegyeztem.
28/32 anonim válasza:
30/32 anonim válasza:
18:49
neked komolyan ez a legnagyobbb gondod????sztem az ciki,h.te gáznak tartod ha vki nem tudja leírni...O
nem az alapműveltség része..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!