Ki a kedvenc szinészed és miért?
Tudom, hogy mar van kb 1000 ilyen kerdes, de en is kivancsi vagyok a véleményetekre.
Nekem a kedvenc szinészem Leonardo DiCaprio, de mostanában nagyon megszerettem Thomas Sangster-t is, mert nagyon jól alakított az Útvasztőben.
Kedvenc szinésznőm nincsen, de szeretem Jebnifer Jennifer Anistont.
Jason Statham
(ő azért is mert, kb. pár év múlva úgy nézek ki mint ő :D)
Denzel Washington
Mark Wahlberg
Tony Jaa
Jamie Foxx
őket meg szimplán kedvelem :D
női kedvenc: Scarlett Johansson, Jessica Alba, Mila Kunis (őket azért mert jó színészek és szívesen lefeküdnék velük :D)
Jim Carrey...kedvenc, mozgása egyedi, bármit csinál mosolyogni tudok rajta.ilyen 1 jó komikus.
Sly Stallone-megszokott egyszerűség (olyan Bud Spencer-hez hasonló) és jól alakít akciójelenetekben (még ma is hozza a formáját)
Rowan Atkinson - utánozhatatlan Mr. Bean alakítás. bármikor jó megnézni, örökzöld
Kedvenc férfi színészem: Sylvester Stallone; mivel ő egyedül tornázta fel így magát feljebb és feljebb, nem pedig csak besétált egy tehetsègkutatóba, és bumm csillag születik.
Kedvenc női színészem: nincsen.. vagy várjunkcsak mégis... Jómagam, nincsen aki jobban értene a drámához mint én :') Najo valojában Jennifer Aniston az
Kedvenc magyar színésznőim: Pokorny Lia, Földes Eszter, Oroszlán Szonja, Tompos Kátya.
Kedvenc külföldi színésznő: Christina Hendricks, Sophie Turner és Jennifer Lawrence.
Kedvenc magyar színész: Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter és Bodrogi Gyula.
Kedvenc külföldi színész: Jim Carrey, Harrison Ford és Christoph Waltz.
Igazából azért mert a színészi játékuk engem lenyűgöz minden tekintetben. Párat a felsorolt (hazai) színészek közül volt szerencsém élőben is látni és ez csak még jobban megerősített ebben.
Shailin Woodley-Csillagjainkban a hiba filmben nyujtott alakitásáért odáig vagyok érte depreszióba ejtett az étélése és a a szemilyisége milyen jó ember! És menyire tehetséges!! Imádom szép jó inspirál!
Ansel Elgort-szintén csillagjainkban a hiba remek páros volt! Halálra bőgtem magam,nagyon érzelmes fiu, legerősebb plátoi szerelmem, agustus karakterével örökre a szivembe zárta magát imádtam és a vége ahwww.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!