Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a kedvenc színészed?

Ki a kedvenc színészed?

Figyelt kérdés

És miért?

az én kedvencem Johnny Depp:)

2010. jan. 4. 20:03
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Wesley Snipes, Jason Statham, Vin Diesel, Will Smith, mert gyúrósok és jó filmekben játszanak :D
2010. jan. 4. 20:11
 2/29 anonim ***** válasza:
57%

hilary duff mert jó filmjei vannak és cépiss mondjuk ez nem ezért szerizem

selena gomez mert jó fej vicces vidám és van egy fajín filmje

miley cyrus tetszik a hannah montana a film és a the last songs film is ígéretesnek ígérkeznek de a sorozat az rattyíí

will smith mert nagyon jó filmjei vannak

kiss ramóna (barátok köztből zsófi) mert jól játsza a szerepét

robert pattinson twilight óta mert olyan varázslatosan játszotta és ahogy a könyvben elképzeltem ő olyannak játszotta el és fantasztikus

taylor lautner mert jó fej vicces és a iwlight , new moon -t jól játszotta a szerepét

jennifer aniston jó filmjei vannak

taylor swift ha ő szinésznek számít mert ő neki csak 2010-ben lesz filmje vagyis tavasszal de az előzetesben jól játsza és szimpi is de még nem biztos h a kedvenceim közt van ^^ xD

rékasi károly mert mert jó a bk-ben

asszem ennyi :P :D

lehet lepontozni mert robertet és mileyt odaírtam de nekem ők is a kedvenceim és ez az én véleményem de ha örömet okoz ez nektek -.-"

2010. jan. 4. 20:19
 3/29 anonim ***** válasza:
60%

miley cyrus, mert csak

emily osment , mert jó fej

mitchel musso, mert jól játszik és jó a hangja

2010. jan. 4. 20:49
 4/29 anonim ***** válasza:
90%

Nekem Nicolas Cage.

És Audrey Hapburn

nem tudom megindokolnai, fantasztikus színészek!:)

L16

2010. jan. 4. 21:30
 5/29 anonim ***** válasza:
96%

will smith : men in black miatt

a twilight osok: twilight miatt

meryl streep: egyszerűen bonyolult

2010. jan. 5. 17:49
 6/29 anonim ***** válasza:
95%

Kevin Bacon (Árnyék Nélkül, Hetedik Érzék, Egyenesen Át, Tremors 1 - önmagáért beszél)

David Spade (irtó hidegvérű, de marha jók a szerepei - Veszett Kutya)

Kirsten Dunst (mert megnyerő:))

2010. jan. 5. 18:36
 7/29 anonim ***** válasza:
85%

mason musso mert az öccse mitchel és jó énkes

trace mert miley bátyja

gia mantegna mert mitchel barátnője

jason dolley mert a hatching pete-be játszik és mert szőke!!!♥

2010. jan. 5. 19:48
 8/29 anonim ***** válasza:
97%

Hugh Jackman - Mert láttam az X-menbe és beleestem, aztán szinte az összes filmjét végignéztem. Fantasztikus színész, jó énekes, táncos és kitűnő családapa.

Eric Bana - Ő még nem annyira kedvenc, de tegnap láttam Az időutazó feleségét és valami fantasztikus volt. Nagyon szimpatikus és a következő lépésben az ő filmjeit fogom megnézni...

Aztááán. Van sok. A legtöbbjét meg se tudom indokolni, szóval inkább csak felsorolom:

Ralph Fiennes, Johnny Depp, Stephen Dorff, Patrick Dempsey, Jamie Campbell Bower, Kiowa Gordon, Christian Bale, Keanu Reeves...

2010. jan. 6. 15:30
 9/29 anonim ***** válasza:
44%
Orlando bloom,miley cyrus,A Twiligh-os szereplők,Hilary Duff,Lindsay Lohan,Demi lovato és aJonas brothers a camp rock ból,meg a HSM-ek meg még van sok
2010. jan. 6. 19:15
 10/29 anonim ***** válasza:
93%

Rudolf Péter- Mert iszonyat jó színész és rendező meg minden..Szóval szerintem a legjobb mindenben. :)

Pokorny Lia- Mert ő nagyon jó párja Rudinak a Beugróban. xD És mert színdarabokban is iszonyat nagyot alakít. :)

2010. jan. 11. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!