Ki a kedvenc színészed?
És miért?
az én kedvencem Johnny Depp:)
hilary duff mert jó filmjei vannak és cépiss mondjuk ez nem ezért szerizem
selena gomez mert jó fej vicces vidám és van egy fajín filmje
miley cyrus tetszik a hannah montana a film és a the last songs film is ígéretesnek ígérkeznek de a sorozat az rattyíí
will smith mert nagyon jó filmjei vannak
kiss ramóna (barátok köztből zsófi) mert jól játsza a szerepét
robert pattinson twilight óta mert olyan varázslatosan játszotta és ahogy a könyvben elképzeltem ő olyannak játszotta el és fantasztikus
taylor lautner mert jó fej vicces és a iwlight , new moon -t jól játszotta a szerepét
jennifer aniston jó filmjei vannak
taylor swift ha ő szinésznek számít mert ő neki csak 2010-ben lesz filmje vagyis tavasszal de az előzetesben jól játsza és szimpi is de még nem biztos h a kedvenceim közt van ^^ xD
rékasi károly mert mert jó a bk-ben
asszem ennyi :P :D
lehet lepontozni mert robertet és mileyt odaírtam de nekem ők is a kedvenceim és ez az én véleményem de ha örömet okoz ez nektek -.-"
miley cyrus, mert csak
emily osment , mert jó fej
mitchel musso, mert jól játszik és jó a hangja
Nekem Nicolas Cage.
És Audrey Hapburn
nem tudom megindokolnai, fantasztikus színészek!:)
L16
will smith : men in black miatt
a twilight osok: twilight miatt
meryl streep: egyszerűen bonyolult
Kevin Bacon (Árnyék Nélkül, Hetedik Érzék, Egyenesen Át, Tremors 1 - önmagáért beszél)
David Spade (irtó hidegvérű, de marha jók a szerepei - Veszett Kutya)
Kirsten Dunst (mert megnyerő:))
mason musso mert az öccse mitchel és jó énkes
trace mert miley bátyja
gia mantegna mert mitchel barátnője
jason dolley mert a hatching pete-be játszik és mert szőke!!!♥
Hugh Jackman - Mert láttam az X-menbe és beleestem, aztán szinte az összes filmjét végignéztem. Fantasztikus színész, jó énekes, táncos és kitűnő családapa.
Eric Bana - Ő még nem annyira kedvenc, de tegnap láttam Az időutazó feleségét és valami fantasztikus volt. Nagyon szimpatikus és a következő lépésben az ő filmjeit fogom megnézni...
Aztááán. Van sok. A legtöbbjét meg se tudom indokolni, szóval inkább csak felsorolom:
Ralph Fiennes, Johnny Depp, Stephen Dorff, Patrick Dempsey, Jamie Campbell Bower, Kiowa Gordon, Christian Bale, Keanu Reeves...
Rudolf Péter- Mert iszonyat jó színész és rendező meg minden..Szóval szerintem a legjobb mindenben. :)
Pokorny Lia- Mert ő nagyon jó párja Rudinak a Beugróban. xD És mert színdarabokban is iszonyat nagyot alakít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!