Ki a kedvenc színészed?
És miért?
az én kedvencem Johnny Depp:)
nekem azért érdekes, hogy hogy lehet egyáltalán színésznek nevezni a háesemes pi*ákat, meg hánámontánás emberkéket meg ilyenek :D mert ezen kívül is igen sok mindent csinálnak, nem? vicces :D mindegy, ez van 12 évesen, talán 2-3 év múlva már komolyabbak lesztek.amúgy:
-Johnny Depp az abszolút favorit (L)
-Helena Bonham Carter
-Geoffrey Rush
-Alan Rickman
-Sandra Bullock
-Timothy Spall
mind remek, tehetséges színész, csak hát gondolom a HSM-es kislányoknak nem fog mondani semmit :D na nem baj. majd eljön az idő, hogy nevetnek régebbi önmagukon. én is nevetek a 12 éves önmagamon. és rajtatok :D
Neil Patrick Harris - HIMYM-ben fantasztikus Barney-ként, ő a beszt :D♥
William Fichtner - a Prison Break-ben nagyot alakított, őt is szeretem:D
Jim Parsons - a The Big Bang Theory Coopere, imádnivaló ♥
03-01 20:20 vagyok.
Most jutott eszembe Vin Diesel♥:D
selena gomez :) ez egyértelműű :D
na meg a barátnőőm:)
Angelina Jolie: Jó a kisugárzása, testhezálló szerepeket kap.
Adam Sandler: Bírom a Sandler-féle kis idióta humor.
Brad Pitt: Szinte az összes alakítása zseniális. Annyira illenek hozzá az eljátszott karakterei.
Magyarok közül Sinkovits Imre
Külföldiek közül Bud Spencer
leonardo dicaprio: ő csak az új filmjeiben fogott meg főleg az EREDETBEN... a rómeó és júliát végig kellet szenvedni a suliban... hát az valami borzalom... tehetség kell ilyen szar filmet csinálni... nem is nevezném filmnek
továbbá: win diesel, colin farrel, jason statham, Ashton Kutcher, owen wilson,
hogy nőt is monjak: chloe moretz... HIT GIRL miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!