Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a kedvenc színészed/színész...

Ki a kedvenc színészed/színésznőd, és miért?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 20:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvenc színészem Alan Rickman (pláne a régebbi filmjeiben), nem tudom igazából, hogy miért, de nagyon imádom! Talán a hangja miatt is, meg az a művészlélek fajta. És Jim Carreyt is nagyon szeretem. Jókat lehet rajta röhögni, persze nem mindenki bírja...

Kedvenc színésznőm pedig Julie Walters. Ő is nagyon jópofa, humoros, és eszméletlen jó színésznő.

20/lány

2009. júl. 11. 20:50
 2/19 A kérdező kommentje:
Alan Rickman-nek nem ismerem a régebbi filmjeit,de jó színész szerintem.Jim Carreyt is bírom.:) De az én kedvenceim Johnny Depp,Tom Felton ,színésznő pedig Helena Bonham Carter.
2009. júl. 11. 21:19
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok. Én is bírom Johnny Deppet, és Helena Bonham Cartert is. Pláne a Sweeney Toddban nagyon jók voltak! Alan Rickmannel persze... :) :D

Tom Felton sem rossz, igaz neki nem láttam filmjeit (csak a Harry Pottert). :)

2009. júl. 12. 10:21
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
:) Én most Kristen Stewart-ért és Robert Pattinson-ért vagyok oda....:) Engem is megfertőzött az Alkonyat vírus. :D
2009. júl. 12. 12:09
 5/19 A kérdező kommentje:
A Sweeney Todd-ot nem láttam,de meg szeretném nézni,csak még nem találtam meg.:D
2009. júl. 13. 10:17
 6/19 A kérdező kommentje:
Az Alkonyat is jó.Kétszer is láttam.:D
2009. júl. 13. 10:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok. Ha angolul jó, akkor innen le tudod tölteni:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. júl. 14. 09:26
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszi.:)Magyarul nincs fennt valahol?
2009. júl. 14. 10:04
 9/19 anonim ***** válasza:
78%
Kristen Stewart and Robert Pattinson ♥ Még az angol is rámragad a Twilight miatt pedig beszélek: Németül, Franciául, Oroszul, Spanyolul de mostmár angolul is a sok interjú és a film miatt :) De, örülök neki! Mindez az Alkonyat as. Twilight óta van! És azért imádom őket mert ők a legjobbak!
2009. júl. 14. 14:26
 10/19 A kérdező kommentje:
De jó neked!! Én a Harry Potter-rel vagyok úgy mint te a Twilight-tal és néztem interjúkat meg videókat.Tanulok angolt,de szinte soha nem értem az interjúkat,a filmrészletekkel már jobb a helyzet...:S De azért gyakorlásnak jó.És ezt is úgy hogy suliban gyerekjátéknak érzem az angolt.Meg amúgy is tök jó hogy ennyi nyelven beszélsz!Gratulálok!:)
2009. júl. 14. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!