Az One Directionnak miért nincs csillaga Hollywoodban? Ők annyira megérdemelnék, míg van egy csomó ember ott aki meg nem!
Én ezt nem értem imádom őket olyan tehetségesek. Miért nincs csillaguk?? :S a sok hülye ember
Vagy csak én nem láttam mikor végigmentünk a Hollywood Boulevardon??
Egyetlen rajongóként vállalva a kockázatokat, szembe szállok veletek.
Vitát nem akarok, csak olvassátok el, amit írok. Kérlek. Hátha hisztek majd nekem :)
A One Direction már az X Faktor alatt hatalmas sikereket aratott. Nem tudom, láttatok-e felvételeket, de rengeteg lány volt a stúdiónál már a második élő adásnál!
Ez az öt ember rengeteg lány életét változtatta meg. Nem tudom elmagyarázni, mert hihetetlen érzés. Elmagyarázhatatlan. Csodálatosak, és miattuk van önbizalmunk, és szépnek látjuk magunkat. Gondoljatok bele! Sétáltok az utcán. Hány olyan embert láttok, akit nem láttok szépnek? Ezeknek az embereknek a felét nem érdekli. És fiatal lányok a One Direction miatt látják magukat szépnek.
Nem kérem, hogy szeressétek őket. Nem kérem, hogy hallgassátok őket.
DE. TÖBB MINT EGYMILLIÓ EMBER NÉZI/HALLGATJA/SZERETI ŐKET. Lehet, hogy Eminemnek 9 millió lájkolója van Facebookon. De nem EZ A LÉNYEG.
Inkább örüljetek, hogy embertársaitok boldogok.
Ha pedig még ezután is zavar titeket ez az öt fiú, akkor sajnálom. El kell viselnetek, hogy mindenhol ott vannak. Nekem sem tetszenek dolgok. Például utálom a metált, meg a rockot. Mégsem NYILVÁNÍTOM KI.
Kérlek gondoljátok végig. Érdekel, hogy mire jutottatok. Nem kövezlek meg titeket, amiért nem szeretitek őket, mert nem lehet mindent szeretni :D Csak legalább nekünk ne vegyétek el a kedvünket :)
Szeretettel,
Egy szeretetteli directioner♥
ÁSD el magad... :DD (osztva első véleményét)
Oké, nem. Te legalább írni tudsz.
Nos ez az, LÁNY. Mert állítólag olyan jól néznek ki (lány vagyok, ocsmánynak látom mindet), nem a zenéjük miatt. A zenéjük megimádása mellékhatás.
Olyan tucatzenéket csinálnak, és minden számuk hiába más, UGYANOLYAN.
De mit is dumálok neked, majd ha pár hónap múlva elmúlik a fanság, megérted. :)
"A legszánalmasabb, legtehetségtelenebb fiúbanda tucatzenével. Hányingert kapok tőlük, de kíváncsi voltam, hányan támadnak le... Sajnos nem sokan. :( "
Utolsó vagyok. Rocker vagyok, és egyetértek veled a zenei kérdésben, de abban nem, hogy várod, hogy ide jöjjenek belekötni az emberek. Hiába rossz a zenekar, szánalmas dolgo várni, hogy mindenki leb*zizza őket.
Én nem azt vártam. Kíváncsi voltam, hányan ugatnak le/összeugranak-e a fanok és nem fanok.
Hát, sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!