Az One Directionnak miért nincs csillaga Hollywoodban? Ők annyira megérdemelnék, míg van egy csomó ember ott aki meg nem!
Én ezt nem értem imádom őket olyan tehetségesek. Miért nincs csillaguk?? :S a sok hülye ember
Vagy csak én nem láttam mikor végigmentünk a Hollywood Boulevardon??
Utolsó nincs igazad!! Ők a legjobbak
Nem értem ezt a sok féltékeny embert :$
Kérdező, ha már annyira szereted őket, megkérdezhetem, hogy hogy ejted ki a nevüket? :DD "Az One Directionnak" csak emiatt kérdezem, csomószor látom így, és nem értem, mi van az emberek fejében, amikor ezt így írják :D
De egyébként remélem vicc a kérdés.
xDDDD Köszi a választ mindenkinek, bár reméltem, több is lesz. Nekem nem megy ez a nyálas tinip*csa, ketten is felhozták, hogy vicc...
Igen, az, senki ne aggódjon. :D
A legszánalmasabb, legtehetségtelenebb fiúbanda tucatzenével. Hányingert kapok tőlük, de kíváncsi voltam, hányan támadnak le... Sajnos nem sokan. :(
Egyébként örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel a "Direnctionnak". Tudom, hogy az helyesen "Directionnek", de mindig minden tinip*csa így írja... És hál' Istennek, valakinek fel is tűnt, aki nem én vagyok! :DD
Puszi mindenkinek. :3
Elég nyilván való volt, hogy vicc, túl helyesen írtad le azt, hogy "Hollywood Boulevard"...ráadásul nagybetűvel :D Ha legközelebb ilyen kamukérdést teszel fel, akkor mindent kisbetűvel! És ne felejtsd a helyesírási hibákat sem! :))
sziiijasztok remelem lezs majd csilaga azz onedriektiónnak mer az naon kircsi lenneeee *.* <3 <3 na csáó
Ja, és a tömérdek szívecske meg "csillógósszeműszmájli" is kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!