Mit csináljak hogy végre kövessen Twitteren?
mit???????? Tanács??
Próbáltam az unfollow/follow gombot nyomogatni, aztán Retweet....és kedvencként jelölni...irogatni hogy please follow.... semmi.... esetleg nem tudjátok hogy Justin Bieber mikor szokott általában twitterezni?? Hány órakor Los Angelesi időben? :)
Nem tudom mennyire aktualis a valaszom, de nagy-nagy szerencse kell ahhoz, hogy Justin kovessen teged Twitteren :/ En is szeretnem, hogy kovessen, de rajtad kivul meg ott van rengeteg Belieber, es hidd el, ha Justinon mulna, kovetne, csak igy is tul sok rajongot kovet, ezert keves az eselye, hogy teged is eszrevesz :( Viszont ne add fel, hatha! En sem adom fel ;)
Egyebkent az Instagramjat reggel nezi altalaban (legalabbis akkor tolt fel leginkabb kepeket), a Twitteret szerintem egesz nap figyeli, vagy inkabb mikor hogy :) Los Angelesbe pedig amikor nalunk pl. delutan 4 ora van, akkor naluk reggel 7... En is szoktam nezni, hogy nalunk este 9-11 kozott posztol, mert naluk akkor van reggel 10-11 ora, szoval akkor nezd Twitteren is :) Egyebkent Justin sokszor mas-mas orszagokba van, tehat mindig mas idopontban posztol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!