Mit tehetnék, hogy egy sztár kövessen Twitteren?
Hát attól függ ki a "kiszemelted" ,de nem sok esélye van. Amit írtál az biztos ,hogy nem hatásos. :D
Néhányan szoktak csinálni olyat,hogy találomra visszakövetnek valakit, a magyarok közül néhányan "visszakövetős játékot" szoktak. Ha szerencséd van sikerülhet.
DE amúgy mi értelme?:) Mármint ,imádom a twitter-t ,de azt nem várhatjuk el a sztároktól,hogy visszakövessék minden rajongójukat. :)
18/L
ma 21:19 aham ,vagy bejön vagy nem. Az esetek többségében nem. De esetleg elérheted ,hogy az őrületbe kergeted vele a többi követődet és magát a hírességet és nem elég hogy unfollowolnak ,még ő is blokkol így te sem követheted. :)
Akár a twitteren,akár máshol udvariatlanság zaklatni őket és tolakodásnak veszik ha ilyeneket irogattok nekik. A twitter nem erre szolgál. :)
Igen ,azért írtam,hogy a többségnek nem tetszik. :) Természetesen vannak kivételek. Én is ezért vagyok kíváncsi,hogy ki az...
Szóval kedves kérdező,kiről van szó?:D Mert úgy egyszerűbb lenne megmondani,hogy van-e értelme próbálkoznod.:D
Köszi a válaszokat :DD
Öhmm... Jaden Smith az... xDD És láttam, hogy Ő is vissza szokta követni a rajongóit :D
Hm őt nem "ismerem" ,mármint nem tudom ,hogy mit csinál a twitteren, mennyire kommunikál a rajongóival,de a korát tekintve nála lehet esélyed. Ő még ilyen kis fiatal,így sokkal lelkesebb is. :D Gondolom előbb visszakövet egy rajongónak ,mint egy komolyabb előadó.
Hát próbálkozz. :) Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!