Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit tehetnék, hogy egy sztár...

Mit tehetnék, hogy egy sztár kövessen Twitteren?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogyha feljön az illető twitterre és sok ideig nyomogatjuk, hogy "Follow" aztán meg, hogy "Unfollow" akkor azt észreveszi, és lehet hogy visszakövet. Szerintetek? :) Hogy érhetném el, hogy kövessen? :D Előre is köszi a válaszokat! :) Bunkó kommenteket, légyszi ne! Köszi :)
2011. jún. 6. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, aztán majd meglátod.
2011. jún. 6. 20:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)) Majd ha fenn lesz megpróbálom :DD Esetleg van valami más megoldás? :D Bármire képes vagyok :DD
2011. jún. 6. 21:01
 3/10 valakiakitnemismersz ***** válasza:
100%
Küldj neki meztelen képet arra biztos felfigyel.(Mielőtt belém kötnél te mondtad hogy bármit megcsinálnál.)
2011. jún. 6. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát attól függ ki a "kiszemelted" ,de nem sok esélye van. Amit írtál az biztos ,hogy nem hatásos. :D

Néhányan szoktak csinálni olyat,hogy találomra visszakövetnek valakit, a magyarok közül néhányan "visszakövetős játékot" szoktak. Ha szerencséd van sikerülhet.

DE amúgy mi értelme?:) Mármint ,imádom a twitter-t ,de azt nem várhatjuk el a sztároktól,hogy visszakövessék minden rajongójukat. :)

18/L

2011. jún. 6. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:
pedig az beválik meg írj neki h plz follow me és ha még mellette csinálod ezt a follow unfollowot akkor bejöhet. am ki a sztár? mert vmelyik sztár visszaköveti a rajongoit valamelyik meg nem.
2011. jún. 6. 21:19
 6/10 anonim ***** válasza:

ma 21:19 aham ,vagy bejön vagy nem. Az esetek többségében nem. De esetleg elérheted ,hogy az őrületbe kergeted vele a többi követődet és magát a hírességet és nem elég hogy unfollowolnak ,még ő is blokkol így te sem követheted. :)

Akár a twitteren,akár máshol udvariatlanság zaklatni őket és tolakodásnak veszik ha ilyeneket irogattok nekik. A twitter nem erre szolgál. :)

2011. jún. 6. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
nem mindenki veszi tolakodásnak Justin Bieber pl akit észrevesz visszakövet még engem is követett csak már nincs meg az a twitterem ő csak azt blokkolja aki már vagy 100 üzenetet küldött neki h kövesse vissza de ha egy kettöt az nem baj és visszakövet ha észreveszi. am melyik sztárrol van szó?
2011. jún. 6. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen ,azért írtam,hogy a többségnek nem tetszik. :) Természetesen vannak kivételek. Én is ezért vagyok kíváncsi,hogy ki az...

Szóval kedves kérdező,kiről van szó?:D Mert úgy egyszerűbb lenne megmondani,hogy van-e értelme próbálkoznod.:D

2011. jún. 7. 09:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :DD

Öhmm... Jaden Smith az... xDD És láttam, hogy Ő is vissza szokta követni a rajongóit :D

2011. jún. 7. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Hm őt nem "ismerem" ,mármint nem tudom ,hogy mit csinál a twitteren, mennyire kommunikál a rajongóival,de a korát tekintve nála lehet esélyed. Ő még ilyen kis fiatal,így sokkal lelkesebb is. :D Gondolom előbb visszakövet egy rajongónak ,mint egy komolyabb előadó.

Hát próbálkozz. :) Sok szerencsét.

2011. jún. 7. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!