Hogyan érjem el, hogy Harry Styles kövessen twitteren?
elég sokaknál látom, hogy nem csak Harry, de akárki ismertebb ember követi őket. Ők/ti hogyan érték/értétek el?
már elég régóta próbálkozom.
csak ÉRTELMES válaszokat szeretnék:)
Kedves #1 válaszoló...látszik, hogy nincs twittered, az igazi profilokat csak azok tudják összetéveszteni a kamu felhasználókkal, akik nem is regisztráltak a twitterre. Az sztárok igazi profilján van egy kék pipa, ammi jelzi, hogy ők az igaziak, plusz nekik is van a legtöbb követőjük, nem gondolod?
Amúgy meg jó kérdés, hogy lehet elérni...én is régóta próbálkozom, de semmi...én viszont azt vettem észre, hogy csak olyat követnek be, aki vagy angol vagy amerikai, esetleg még az, aki mindig angolul tweetel (nem nekik, hanem amúgy, mindent), de láttam egy magyar fiú profilján, hogy követi Jason Derulo, pedig ő mindig magyarul tweetel, szóval ez nem mindig van így, de a One Direction tagjainál speciel ezt vettem észre, mert én is próbálkozom, ha fenn vannak. :)
köszönöm a válaszokat:)
és azt kérdezném még, hogy a follow spree hogy működik?:)
ott mit kell csinálnom?:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!