Mi a véleményetek arról, hogy Robin Williams meghalt?
"Csodás álmok jönnek"!! Vicces,hogy pont ő játszotta el, hová kerül az ember ha öngyilkos lesz! Úgy látszik nem tanult belőle!
R.I.P
Az összes szerepén érezhető és látható az nagy fokú őszinteség, és sebezhetőség. Nem csoda, hogy azok a szerepek álltak Neki a legjobban ahol kifejezhette drámaiságát, megmutathatta érzelmeit...
Valahogy az őrületes humora mellett, végtelen szomorúság is jellemezte szerepeit...
A tekintete mindig őszinte volt, és látható volt benne az egész világ fájdalma amit a vállán cipelt...
Csodálatos színész volt, nagyon nagyon sajnálom...
Egyszer hallottam egy viccet: Az ember elmegy orvoshoz. Azt mondja, depressziós. Hogy az élet kemény és kegyetlen. Egyedül érzi magát a fenyegető világban. Az orvos azt mondja, "a kezelés egyszerű. A kiváló bohóc, Pagliacci ma este épp a városban van. Menjen el a műsorára, az majd felvidítja." Erre az ember könnyekben tör ki: "De doktor úr, én vagyok Pagliacci!" Jó vicc. Mindenki nevet. Dobpergés. Függöny...
.][.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!