Ki szereti Michael Jacksont?
Teljes szívből szeretem Őt, mint embert, és a zenéjét is.
Az emberi ízlésből kiindulva szerintem maximum a zenéjét nem lehet szeretni.
Mert aki csak egy pici igazságot is tud Róla (nem a bulvárszemétből), és az igazság tudatában sem néz fel Rá szemernyit sem, az nem is ember. Vagy csak szimplán önző és érzéketlen.
Szerintem egy kézen meg lehetne számolni, hány olyan ember van/volt ezen a világon, aki annyit tett az emberekért/gyerekekért, mint Ő.
Akárhányszor földre rúgták, mindig felállt, és soha nem veszítette el az emberekbe vetett hitét és bizalmát. A világon mindenki tanulhatna Tőle. Ha csak pár emberrel lenne több olyanból, mint Michael, már szebb világban élnénk.
De sajnos a mai világban aki jó, azt minél előbb be kell mocskolni. Undorító emberek vannak.
Utolsó és utolsóelőtti válaszolónak a pont:D
Én is nagyon szeretem a zenéjét, bár az igazság az, hogy nem rég kezdtem el érdeklődni iránta. Nem csak a zenéjét, mint embert, Őt is szeretem.
Kiskorom óta szeretem első száma amit megismertema Black or White volt és a nyuszis videoklipje :) Sajnos már csak a szívünkben él. De még mindig szeretem!
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!