Vannak itt "Wayer" lanyok? Ha igen ezt kerem olvassatok el!
Olivér már a bejelentése előtt jóval tudta,hogy ki fog lépni,legalábbis gonolkodott rajta,hogy kilép.Azért lépett ki mert a többiek nem akartak külfölfre menni,azaz inkább a biztosat választották.Oli nem hagyta ennyiben és inkább folytatja a "karrierjét" Angliában,ahol jelentkezni fog az X-Faktorba (szerintem kevesebb sikerrel). Illetve közbejátszott a volt barátnője is (nem állítom azt,hogy miatta lépett ki,félreértés ne essék) Csak felettébb érdekes,hogy a barátnője azért szakított vele,mert nem hagyta ott a BTW-t.Nem fura ez?Miután kilépett rögtön kibékültek..hm.De nem is ez a lényeg.Miért ne lennének sikeresek hárman? Azért mert Olivér volt a "frontember"? Mosolynap ugyanúgy lesz.Lássuk be,Olinak nem volt valami jó hangja(nem mondom hogy rossz hangja volt) de sokat nem veszített az együttes,ha a zenéről van szó.Lehet,hogy egy szál gitárral adnak koncertet,mégis oda meg vissza vannak a koncertjükön.Ha Bence lépett volna ki az tényleg a ByTheWay végét jelentette volna,mivel ő az úgymond "főénekes" neki van a legjobb hangja és neki is adják a dalban a nehezebb részeket. Az írásodból ítélve nem
lehetsz Wayer,eleve egy Wayer nem ír olyat,hogy nincs ByTheWay nélküle,már hogyne lenne?Gőzerővel folytatják.Lehet,hogy egy kicsit későn írtam,de nem tudtam szó nélkül hagyni a "kérdésed". :)
Üdv.:Sztella
Én Wayer vagyok,szerintem nagyon jól tetted hogy ismerősként kezelted őket :) ez a dolog nekem nagyon szimpatikus,én sajnos még nem tudtam beszélni velük :)) viszont egyben nem értek veled teljesen egyet. Tény,hogy Olivért sokan szerették. De szerintem attól,hogy kilépett és a fiúk egy szál gitárral járják az országot (és hogy nem mentek külföldre),nem unalmasak.Én személy szerint hálás vagyok nekik,hogy maradtak,és így még jobban megszerettem őket <3
Örülök,hogy te végre normálisan megfogalmaztad a véleményedet,remélem nekem is sikerült,mert senkit nem szeretnék megbántani :)
remélem figyelsz, mert még nem indult el a Hungary's got talent...:D 1 lemezt meg bárki összehoz, ez eddig se volt kihívás, ha alájuk volt rakva minden...:D majd akkor gyere vissza, ha már a 3. lemezük meglesz...úgy kb. soha :D
az meg nem rajongás, hogy elmész 1x egy pesti koncertre, meg amikor a környéken vannak valami ingyen koncerten, akkor is ott vagy.
én mások miatt az elmúlt 3 évben az egész országot beutaztam...na az a támogatás...:D nekik olyan rajongójuk sosem lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!