Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Vannak itt "Wayer" lanyok? Ha...

Vannak itt "Wayer" lanyok? Ha igen ezt kerem olvassatok el!

Figyelt kérdés
En egy 19 eves lany vagyok. Nem sokszor voltam koncertjukon kb 3szor. Es akkor is sikerult ugymond "osszebaratkozni". Es ezt egyesek ki is hasznaltak! Szoval...barmikor ott voltam a koncerten mindig normalisan beszelgettem veluk...nem ugy mint aki menten osszeesik. Es ezert voltak velem jofejek! Mert ugy kezeltem oket mint egy regi ismerost. Sajnos egyes 11-12 evesek hallottak olyat amit nem kellett volna... Es akkor vettek a batorsagot h ramirjanak! (Azt nem mondom el mit mert lenyegtelen es hulyeseg) de azzal vadolni h Oliver miattam hagyta ott a bandat az mar beteges! Nincsen semmifele kapcsolatom Oliverrel es most sikerult elerni egyeseknek hogy ne is legyen! A ByTheWay feloszlott Oliver nelkul nincs siker ezt be kell latni. Ő volt mindennek az alapja. Ő alapitotta sot az a bizonyos "mosolynap" is az Ő nevehez fuzheto! Nem vagyok hatalmas fan..de imadom a zenejuket... Legalabbis imadtam... Es hiaba... Ya Ou Sziki es Bence is nagyon aranyos de be kell latni azert Oli er volt a "frontember". Es Olivernek teljesen igaza volt mindenben... Azt megertette volna h a sracoknak nincs kedvuk elhagyni az orszagot...de az tenyleg egy ido utan tok unalmassa valik amikor egy szal gitarral adjak elo ugyanazokat a dalokat. Fejlodni kene tovabb lepni! Igaza volt! Es ha a tobbi 3 srac is azt mondta volna: "Rendben Oli probaljuk meg!"-akkor mindez nem tortent volna meg. Jo a masik 3 fiu szempontjabol lehet h rosszul esett az h a lanyok inkabb Olivert szeretik de ha Ők is megnyiltak volna ugy mint Oli teljesen mashogy kezeltek volna Őket is. Ezert kerek minden WAYER lanyt esetleg fiut hogy fogjunk ossze! Ne engedjuk el Olit...mert Ő a csapat lelke:) koszonom hogy meghallgattatok illetve elolvastatok remelem sokan mellem alltok:)

#bytheway #Wayer lanyok
2014. aug. 6. 09:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Öhm,az irandód első részére azt mondom teljes jóindulattal,hogy ne égesd magad.Lehet,hogy neked úgy tűnik,mintha összebarátkoztatok volna,de neki te csak egy lány vagy a sok közül.Nem tudom,emlékszel Öhl Krisztinára? Volt az X-Faktorban(2013)és ott mondta,hogy őt ismeri a Szikora Robi,meg hogy ő benne van a rajongói krémben,és hogy tuti fel fogja ismerni a Robi.Hát mondanom sem kell,hogy hiába mutatkozott be,a Robinak fogalma sem volt arról,hogy ő kicsoda.Az meg,hogy miattad hagyta ott Olivér a Bytheway-t,mindenki szemében beképzeltségnek tűnik.Csak ő tudja,hogy miért döntött így,de nem miattad,az biztos.:) Megjegyzem,szerintem anyagi okokból.A többiben viszont igazad van,Bencének van egyedül jó hangja,de sajnos ezzel nem sokra megy.
2014. aug. 7. 18:25
 12/17 anonim válasza:
igazad van, vannak beteg emberek. Oli saját maga miatt döntött úgy hogy kilép. Ha így lesz boldog, akkor is biztos sok wayer támogatja. Talán tényleg "frontember" volt. És szerintem azok a 11-12 évesek üldözik el, mert túl kíváncsiak és nem hagynak magánéletet neki. Lehet hogy pont ezért fog külföldre menni. És Olivernek a ByTheWay-ben lenne a helye
2014. aug. 12. 22:08
 13/17 ksztella válasza:

Olivér már a bejelentése előtt jóval tudta,hogy ki fog lépni,legalábbis gonolkodott rajta,hogy kilép.Azért lépett ki mert a többiek nem akartak külfölfre menni,azaz inkább a biztosat választották.Oli nem hagyta ennyiben és inkább folytatja a "karrierjét" Angliában,ahol jelentkezni fog az X-Faktorba (szerintem kevesebb sikerrel). Illetve közbejátszott a volt barátnője is (nem állítom azt,hogy miatta lépett ki,félreértés ne essék) Csak felettébb érdekes,hogy a barátnője azért szakított vele,mert nem hagyta ott a BTW-t.Nem fura ez?Miután kilépett rögtön kibékültek..hm.De nem is ez a lényeg.Miért ne lennének sikeresek hárman? Azért mert Olivér volt a "frontember"? Mosolynap ugyanúgy lesz.Lássuk be,Olinak nem volt valami jó hangja(nem mondom hogy rossz hangja volt) de sokat nem veszített az együttes,ha a zenéről van szó.Lehet,hogy egy szál gitárral adnak koncertet,mégis oda meg vissza vannak a koncertjükön.Ha Bence lépett volna ki az tényleg a ByTheWay végét jelentette volna,mivel ő az úgymond "főénekes" neki van a legjobb hangja és neki is adják a dalban a nehezebb részeket. Az írásodból ítélve nem

lehetsz Wayer,eleve egy Wayer nem ír olyat,hogy nincs ByTheWay nélküle,már hogyne lenne?Gőzerővel folytatják.Lehet,hogy egy kicsit későn írtam,de nem tudtam szó nélkül hagyni a "kérdésed". :)

Üdv.:Sztella

2014. aug. 16. 20:32
 14/17 anonim válasza:

Én Wayer vagyok,szerintem nagyon jól tetted hogy ismerősként kezelted őket :) ez a dolog nekem nagyon szimpatikus,én sajnos még nem tudtam beszélni velük :)) viszont egyben nem értek veled teljesen egyet. Tény,hogy Olivért sokan szerették. De szerintem attól,hogy kilépett és a fiúk egy szál gitárral járják az országot (és hogy nem mentek külföldre),nem unalmasak.Én személy szerint hálás vagyok nekik,hogy maradtak,és így még jobban megszerettem őket <3

Örülök,hogy te végre normálisan megfogalmaztad a véleményedet,remélem nekem is sikerült,mert senkit nem szeretnék megbántani :)

2014. okt. 29. 22:53
 15/17 könyvsorozatzene05 válasza:
Hahaha, és most, hogy sok idővel azután, hogy kilépett Oli, és megnéztem a kérdést, a ByTheWay két nagykoncerttel(készülve a harmadikra), 1 nagylemezzel, és nem mellesleg rengeteg Wayerrel (én is köztük vagyok) a háta mögött jelen van, méghozzá Magyarország egyik, ha nem a legsikeresebb előadójaként. És Olivér?! Hónapok óta nem hallani róla. Ennyit a külföldi karrierről. És miért kellett volna hallgatniuk Olira? Hogy mind eltűnjenek a süllyesztőben? annál sokkal értékesebbek.
2015. máj. 9. 13:50
 16/17 anonim ***** válasza:

remélem figyelsz, mert még nem indult el a Hungary's got talent...:D 1 lemezt meg bárki összehoz, ez eddig se volt kihívás, ha alájuk volt rakva minden...:D majd akkor gyere vissza, ha már a 3. lemezük meglesz...úgy kb. soha :D

az meg nem rajongás, hogy elmész 1x egy pesti koncertre, meg amikor a környéken vannak valami ingyen koncerten, akkor is ott vagy.

én mások miatt az elmúlt 3 évben az egész országot beutaztam...na az a támogatás...:D nekik olyan rajongójuk sosem lesz :D

2015. máj. 9. 18:01
 17/17 anonim válasza:
Tényleg nem értek el semmit?Ugyanúgy itt vannak.Ja és utolsó,valóban nincs ilyen rajongójuk? 25 koncertjükön voltam!Vonattal,busszal,kocsival bejártam értük az országot és tudod nagyon megérte!Imádom Őket! ❤ Wayer forever ❤
2015. júl. 9. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!