Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Vannak itt "Wayer" lanyok? Ha...

Vannak itt "Wayer" lanyok? Ha igen ezt kerem olvassatok el!

Figyelt kérdés
En egy 19 eves lany vagyok. Nem sokszor voltam koncertjukon kb 3szor. Es akkor is sikerult ugymond "osszebaratkozni". Es ezt egyesek ki is hasznaltak! Szoval...barmikor ott voltam a koncerten mindig normalisan beszelgettem veluk...nem ugy mint aki menten osszeesik. Es ezert voltak velem jofejek! Mert ugy kezeltem oket mint egy regi ismerost. Sajnos egyes 11-12 evesek hallottak olyat amit nem kellett volna... Es akkor vettek a batorsagot h ramirjanak! (Azt nem mondom el mit mert lenyegtelen es hulyeseg) de azzal vadolni h Oliver miattam hagyta ott a bandat az mar beteges! Nincsen semmifele kapcsolatom Oliverrel es most sikerult elerni egyeseknek hogy ne is legyen! A ByTheWay feloszlott Oliver nelkul nincs siker ezt be kell latni. Ő volt mindennek az alapja. Ő alapitotta sot az a bizonyos "mosolynap" is az Ő nevehez fuzheto! Nem vagyok hatalmas fan..de imadom a zenejuket... Legalabbis imadtam... Es hiaba... Ya Ou Sziki es Bence is nagyon aranyos de be kell latni azert Oli er volt a "frontember". Es Olivernek teljesen igaza volt mindenben... Azt megertette volna h a sracoknak nincs kedvuk elhagyni az orszagot...de az tenyleg egy ido utan tok unalmassa valik amikor egy szal gitarral adjak elo ugyanazokat a dalokat. Fejlodni kene tovabb lepni! Igaza volt! Es ha a tobbi 3 srac is azt mondta volna: "Rendben Oli probaljuk meg!"-akkor mindez nem tortent volna meg. Jo a masik 3 fiu szempontjabol lehet h rosszul esett az h a lanyok inkabb Olivert szeretik de ha Ők is megnyiltak volna ugy mint Oli teljesen mashogy kezeltek volna Őket is. Ezert kerek minden WAYER lanyt esetleg fiut hogy fogjunk ossze! Ne engedjuk el Olit...mert Ő a csapat lelke:) koszonom hogy meghallgattatok illetve elolvastatok remelem sokan mellem alltok:)

#bytheway #Wayer lanyok
2014. aug. 6. 09:33
1 2
 1/17 anonim válasza:
<3
2014. aug. 6. 10:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2014. aug. 6. 12:03
 3/17 A kérdező kommentje:
Es ezt legyetek szivesek tovabb adni:) ezert is halas lennek:)
2014. aug. 6. 15:04
 4/17 könyvsorozatzene05 válasza:
Én
2014. aug. 6. 15:53
 5/17 A kérdező kommentje:
Mit Te?:)
2014. aug. 6. 17:11
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

jajj ugyanmár, most úgy állítod be magad, mintha te akkora jóspanjuk lennél :D szerntem a történet elejét hanyagold, úgyse hiszi el senki xd

amúgy hiába találgattok...pont annyira nagy kamu ez a hiszti, mint amikor egész véletlenül a bozsek márk visszalépett, és egész véletlenül pont őket tették vissza...jön a következő x-faktor, az rtl már úgyse támogatná őket egy fillérrel se, mert az újakat kell. mivel az olivér köztudottan az, akitől nedvesedik a lányok bugyija, hát találjuk ki, hogy akkor ő kilép, a másik 3 úgyse lenne sikeres nélküle, és el is vannak tüntetve...ennyi a történet :D bárki is elhiszi, hogy ők azért koncerteznek állandóan, mert annyira sokan kíváncsiak rájuk? :D nem...az rtl meg a szikor robi leszervezte nekik a létező összes falunapot, majálist, cserébe legyenek ott, és koncertezzenek...

2014. aug. 6. 17:47
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok spanjuk kedves es azon mit nem lehet elhinni h beszelek veluk?? Es minek szolsz hozza ha nem tudsz normalisan beszelni? Es kepzeld igaz.. Ugyhogy ennyi
2014. aug. 6. 18:17
 8/17 A kérdező kommentje:
Es most nagyon okos lettel:) es mi a baj azzal h szeretik Olit..?? Komolyan...egyesek annyira feltekenyek ra!!:D miert is?? Mert tehetseges es helyes! Es van sikere...:) komolyan miert baj az ha szeretik oket?? Az igaz h Oliver nelkul nem lesz sok sikeruk..
2014. aug. 6. 18:20
 9/17 anonim ***** válasza:
nem vagyok olyanokra féltékeny, akik nem léteznek :D
2014. aug. 6. 19:07
 10/17 A kérdező kommentje:
Na jo ezt itt be lehet fejezni...koszonom!
2014. aug. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!