Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Palvin Barbara tényleg lefeküd...

Palvin Barbara tényleg lefeküdt Leonardo DiCaprioval?

Figyelt kérdés

2014. júl. 28. 17:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
6%

És ha igen, mi lesz?

És ha mégsem? Miért olyan fontos?

2014. júl. 29. 14:00
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
ő mindenkivel lefekszik, szóval jóhogy. sőt, még neymar jr-al is lefeküdt, de csak azután, hogy orbán gáspár megvolt neki...xd
2014. júl. 30. 11:16
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
ja, Leonardo Da Vinci-t elfelejtettem, ő is megvolt neki.
2014. júl. 30. 11:16
 4/14 Yehudina ***** válasza:
35%
Mit számít az egy magyar nőnek (vagy férfinak), hogy Amerikában ki kivel, mikor, hol stb... Talán sorba akar állni? Kinél? PB-nél, vagy LDC-nél????
2014. aug. 2. 10:01
 5/14 A kérdező kommentje:
Tudni akarom, hogy mekkora r*b@nc. Bár tudjuk, hogy hatalmas...
2014. aug. 2. 11:36
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

ajjajj r*banc? :D azért, mert neki jó, neked meg nem jött össze idáig semmi? :D én nem védem egyiket se, de azért neked is az a tipikus magyar mentalitással vagy megáldva, hogyha már másnak jobb, mint neked, azt el kell hordani mindennek :D

főként úgy, hogy mivel te is kérdezed, ezért te sem tudod, hogy kivel feküdhetett le? most az, hogy egy újságban leírták, hogy hány sztárral kavart, egyből r*banc? :D lehet fele se igaz, de nem baj, majd kinövöd talán...:D

2014. aug. 2. 19:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Bírom, hogy ha valaki nem bír valakit sz már mindjárt irigy. -.-
2014. aug. 2. 20:54
 8/14 A kérdező kommentje:
*az
2014. aug. 2. 20:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Pletyka, annó volt egy kép Justin Bieberrel is és akkor is pletykáltak, hogy járnak/lefeküdtek meg miegymás. Na erre én láttam egy képet, ahol Stieven Spilberggel van lefotózva, akkor vele is szexel? Amúgy szerintem nem, nem feküdt le vele, de akár le is feküdhetett volna vele, ha akart volna. Mint, ahogy én is lefeküdnék Palvin Barbival, szó nélkül. :D
2014. aug. 3. 00:00
 10/14 Yehudina ***** válasza:
38%

Mint kiderült, a kérdező csak azt akarja megtudni, hogy PB mekkora ribi. Ok. Ha megtudja, akkor a következő lépés az lesz, hogy valamelyik pletykalapban vezércikként megjelenik egy fénykép a kérdezőről a következő öles betűkkel: "Öngyilkos lett Retekházias Rózsika jászárokszentjánosbogárdi lakos, mert megtudta, hogy PB mekkora kva."

Bravó!

2014. aug. 3. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!