Leonardo Dicaprio autogramm címét meg tudja adni valaki?
Figyelt kérdés
Elég sok helyen kerestem, de nem nagyon találtam címet.
Kedvenc színészem, és nagyon szeretnék tőle egy dedikált fotót. Hiszek benne, hogy sikerülhet, többen is mondták, hogy küldtek nekik vissza fotót.
Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni nekem:)
Előre is köszönöm!
2014. jan. 4. 00:30
1/2 anonim válasza:
Háááát én azért ilyen esetekben nem mernék mérget venni rá, hogy valóban Ő irta-e alá... Ha biztosra akarsz menni, akkor a személyes autógramm a nyerő, bár ez is elég fáradságos munka.
2/2 anonim válasza:
Sajnos ő már nem dedikál így, postai úton, legalábbis a menedzsmentjén keresztül biztosan nem. Esetleg, ha ki tudod deríteni, hogy melyik filmet forgatja, akkor a forgatási helyszínen van esélyed, hogy aláírja, ha oda küldöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!