SP (Éder Krisztián) a könyvében leirja, hogy miért hagyta abba a rappet?
Figyelt kérdés
Amikor rappelt sokkal jobb volt....most nem szeretem....nyálas lett és a számai nem is szivbol szolnak mint a régiek....2010. jan. 9. 00:29
11/18 anonim válasza:
nem olvastam a könyvét. sry xD
12/18 anonim válasza:
Tud könyvet írni? Mi mindenhez értenek a melegek!
13/18 anonim válasza:
Attól,hogy irigykedtek SP-re...a válaszotok még nem lesz normális. Amúgy a könyvben az van,hogy azért mert változik a stílusa és hogy amit szeretett 5 éve az mostmár nem tetszik Neki.És hogy bizonyára 5 év múlva megint totál más stílusa lesz :) Remélem segítettem.
15/18 A kérdező kommentje:
arra lehet irigykedni, hogy ő elért valamit amit te SOHA nem fogsz.
És köszönöm a könyves választ....erre én is gondoltam de úgy akkor is jobban szerettem :P
2010. júl. 1. 00:33
16/18 anonim válasza:
én is valami ilyesmire tippelnék, bár nem olvastam a könyvét...:D de gondolom, amikor a rappet csinálta, meg a mostani zenék között nagyon nagy váltás volt, igy neki is váltani kellett, h elérjen valamit, ami a sok fikázás ellenére sikerült.:) hiába vagytok féltékenyek, SP igenis sikeres... és ö irja a dalszövegeket, és a zenét is hozzá. ö csinálja a videoklipjeit is, még ha koppintott is, de be kell látni, tud a srác, és tehetséges. és jöhetnek a lepontozások, nem érdekel.;)
17/18 A kérdező kommentje:
Egyez értek veled. Habár én még mindíg azt mondom h amikor rappelt jobb volt, meg jobban talált hozzá. :P
2010. júl. 25. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!