szerintem szaxofonnak nézte a vadászpuskát és ennyi.
nem kell őt túlmisztifikálni, neki köszönhetjük az emóáradatot meg a rockzene elpoposodását is. az átlagosnál gyengébb volt az idegrendszere, nem volt képes érvényesíteni az akaratát a pióca médiával szemben, ezért depressziós lett. ja, a depit is divatba hozta...
2014. júl. 17. 21:54
2/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, először azt hittem,hogy rosszul olvastam a válaszodat.
Öhm emóáradat? ... Kurtnek annyi köze van az emóhoz, mint Biebernek a jó zenéhez.
Olyan zenét csináltak, aminek a hatása még ma is érezhető.
Poposodás? ez GRUNGE!
2014. júl. 18. 11:53
3/5 anonim válasza:
ja, nem popzene az a zene, ami az MTV-n fut 0-24-ben. persze. lehet, hogy a stílust grunge-nak hívják, de ez kereskedelmileg popzene. és pont ez a stílus nyírta ki a nyolcvanas évek hair metálját meg az addig egyre inkább mainstreamebbé váló extrém metal zenéket is. zseniális metál és rockzenék, csodás gitárszólók után jöttek ezek a kockásinges arcok a 3 akkordos gitárpopjukkal, amiket olyan igénytelenül adtak elő, hogy még a hangszereket sem hangolták be rendesen. még az a szerencse, hogy minden nirvana-fan legkésőbb 20 éves korára kinövi a rajongását, miután rájön, hogy ez a depis, nyifogós zene (amit kizárólag powerchordokkal meg lehetetlen fokokon használt dúrakkordokkal játszanak) egyedül a deák téren gitáron prüntyögő, gitárral a hátukon csajozni vágyóknak lehet kielégítő.
2014. júl. 19. 00:21
4/5 anonim válasza:
Utolsó, k*r* szánalmas vagy.
2014. júl. 31. 20:33
5/5 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy hogy húzta meg a ravasz. Mert egy puskával lőtte főbe magát, de egy puskával csak úgy lehet, hogy a lábujjaddal húzod meg a ravaszt. De rajta cipő volt. Mivel húzta meg a ravaszt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!