Milyen ajándéknak örülne egy énekes/ színésznő sztár?
Figyelt kérdés
Szeretnék autogrammot kérni levélben és gondoltam, hogy kuldenék neki valamilyen apróságát(nem nagy dolgot).
Szerintetek ez jó otlet, ha igen mit kuldhetnék?
2010. jan. 7. 22:01
1/5 anonim válasza:
Ha én küldenék, akkor ilyen karkötőféleséget tennék bele.
De attól függ kinek küldenél?
2/5 anonim válasza:
én is szerettem volna küldeni csak én amerikába...de inkább mégse tettem! és te hová és kinek küldenél?? léccy irde le!!!
3/5 A kérdező kommentje:
Én is Amerikába, Argentínába kuldenék- Natalia Oreironak, mert nagyon kedvelem :) Csak fogalmam sincs, hogy mit kuldjek... Nincs valami jó tipped?
2010. jan. 9. 18:08
4/5 anonim válasza:
Én valami nagy magyarságra gondolnék, pölö Tokaji, vagy hagyma, meg ilyenek:D szalámi:DDD
Csak kérdés, hogy megkapja-e..
5/5 anonim válasza:
Én kizártnak tartom hogy ha kapna vmi piát vagy ételt meg is kóstolná.Mert esetleg megmérgezik és ő ezt nem tudja.A profik már simán visszatudják csomagolni.Úgyhogy szerintem ne olyat amit a szájába venne.
Esetleg vmi kis szobrot valami szép Magyarországit,hogy ide is jöjjön (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!