Hogy van az, hogy Lindsay Lohan és pár másik színésznő/énekes egyik pillanatban 40 kiló sincs, máskor meg 55 is simán meg van?
Figyelt kérdés
Lindsay Lohanről pl. vannak olyan képek, amelyeken nagyon sovány, de közben fogja a kólát vagy valami junk food-ot. Hogy fogyott le akkor? Ez csak a drogoknak tudható be? Hogy fogynak és híznak ilyen gyorsan?2009. júl. 12. 07:03
1/5 anonim válasza:
Úgy,hogy az egész megjelenésük kamu.A médián keresztül úgy manipulálják az embereket,ahogy nekik tetszik.
Hazugságokkal és műbotrányokkal csinálnak pénzt.Egy szavukat se hidd el!
(képek = photoshop)
2/5 A kérdező kommentje:
A nem returált paparazzi képeken hogy vágnak le belőle vagy hogy tesznek hozzá? Engem csak érdekelne a fogyókúrás receptjük, mert kólát isznak állandóan meg Starbucksba járnak, közben meg 40 kilónak sem néznek ki. Nem mintha én úgy szeretnék kinézni.
2009. júl. 12. 10:50
3/5 anonim válasza:
Alkohol és drog függőség, állandó stressz, megfelelési kényszer, bulémia, sok-sok pénz!! Itt a recept! Remélem tudtam segíteni! :)
Amúgy neked is lehet álom tested, csak nem 2 hét alatt hanem 2-3 év.. Nem kell éheztetned vagy éppen hánytatnod maga ahoz hogy így nézz ki! :)
Amúgy a képek közt sok idő eltelt.. Na meg hányszor próbált leszokni már a betegségeiről... Itt az eredmény..
4/5 anonim válasza:
egyetlen dolgot tudok erre mondani: kokain
5/5 anonim válasza:
Én már simán gondoltam arra, hogy feketén megcsináltatják a gyomor bypass-t! Akkora gyomruk lesz mint egy dió nos itt a gyönyörű karcsú test.. De még mindig kitartok az előző válaszomnál, hogy alkohol+drog+megfelelési kényszer + stressz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!