Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy van az, hogy Lindsay...

Hogy van az, hogy Lindsay Lohan és pár másik színésznő/énekes egyik pillanatban 40 kiló sincs, máskor meg 55 is simán meg van?

Figyelt kérdés
Lindsay Lohanről pl. vannak olyan képek, amelyeken nagyon sovány, de közben fogja a kólát vagy valami junk food-ot. Hogy fogyott le akkor? Ez csak a drogoknak tudható be? Hogy fogynak és híznak ilyen gyorsan?
2009. júl. 12. 07:03
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Úgy,hogy az egész megjelenésük kamu.A médián keresztül úgy manipulálják az embereket,ahogy nekik tetszik.

Hazugságokkal és műbotrányokkal csinálnak pénzt.Egy szavukat se hidd el!

(képek = photoshop)

2009. júl. 12. 08:31
 2/5 A kérdező kommentje:
A nem returált paparazzi képeken hogy vágnak le belőle vagy hogy tesznek hozzá? Engem csak érdekelne a fogyókúrás receptjük, mert kólát isznak állandóan meg Starbucksba járnak, közben meg 40 kilónak sem néznek ki. Nem mintha én úgy szeretnék kinézni.
2009. júl. 12. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Alkohol és drog függőség, állandó stressz, megfelelési kényszer, bulémia, sok-sok pénz!! Itt a recept! Remélem tudtam segíteni! :)

Amúgy neked is lehet álom tested, csak nem 2 hét alatt hanem 2-3 év.. Nem kell éheztetned vagy éppen hánytatnod maga ahoz hogy így nézz ki! :)

Amúgy a képek közt sok idő eltelt.. Na meg hányszor próbált leszokni már a betegségeiről... Itt az eredmény..

2009. júl. 12. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
egyetlen dolgot tudok erre mondani: kokain
2010. máj. 24. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Én már simán gondoltam arra, hogy feketén megcsináltatják a gyomor bypass-t! Akkora gyomruk lesz mint egy dió nos itt a gyönyörű karcsú test.. De még mindig kitartok az előző válaszomnál, hogy alkohol+drog+megfelelési kényszer + stressz
2010. máj. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!